Bookmarks

    Ταύτιση απόψεων και απόλυτη συμφωνία, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο υπήρξε κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (20/8) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, μεταξύ του Αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργου Φιλόσογλου και των προέδρων των τριών συλλόγων που φιλοξενούνται και δραστηριοποιούνται στο «Βερούλειο» στάδιο.

     

    Το προγραμματισμένο ραντεβού διήρκησε περίπου 2 ώρες και σ’ αυτό εξετάστηκαν όλα τα θέματα που άπτονται της συνεργασίας των δύο πλευρών και από πλευράς των ερασιτεχνικών σωματείων που φιλοξενούνται στο «Βερούλειο» παραβρέθηκαν, ο πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας Σταμάτης Τσάμαρης, ο πρόεδρος του Ηρακλή Καβάλας Σπύρος Κατίρης και ο νέος πρόεδρος του Βύρωνα Καβάλας Γιάννης Σταμάτογλου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ηρακλή Καβάλας, Σπύρος Κατίρης, απευθυνόμενος στον Γιώργο Φιλόσογλου στο τέλος της σύσκεψης, ακούστηκε να λέει ότι, ουδέποτε μέχρι σήμερα Αντιδήμαρχος Αθλητισμού αφιέρωσε τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να συζητήσει με τα σωματεία που φιλοξενούνται στο «Βερούλειο».

     

    Επί τάπητος όλα τα θέματα

     

    Να σημειώσουμε ότι επί τάπητος στο τραπέζι της συζήτησης τέθηκαν όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του «Βερούλειου» σταδίου τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο και σχετικά με τα προβλήματα που υπάρχουνσήμερα. Πιο συγκεκριμένα ο Αντιδημάρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου, ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των ερασιτεχνικών σωματείων της Καβάλας για την μέχρι τώρα άριστη, όπως χαρακτήρισε την συνεργασία που υπάρχει. Παράλληλα υπογράμμισε ότι ο Δήμος Καβάλας είναι αποφασισμένος να προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες για την βελτίωση της λειτουργίας του σταδίου. Κάτι το οποίο θα συμβάλλει σε μέγιστο βαθμό την αναβάθμιση της ποιότητας της δουλειάς η οποία γίνεται από την ΑΕΚ Καβάλας, τον Ηρακλή και τον Βύρωνα, όπως βέβαια και την αντίστοιχη των θεατών.

     

    Αποτελεί όνειρο μίας ζωής

     

    Ειδικότερα ο Αντιδημάρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου, ανακοίνωσε στους τρεις προέδρους την απόφαση της Δημάρχου Καβάλας, Δήμητρας Τσανάκα για την τοποθέτηση πλαστικού χλοοτάπητα στο «Βερούλειο» αλλά και για την εγκατάσταση προβολέων. Είναι γνωστό ότι πρόκειται για ένα έργο το οποίο αποτελεί όνειρο ζωής, για το ιστορικό, «Βερούλειο» στάδιο και τις ομάδες του και όπως επισήμανε ο Γιώργος Φιλόσογλου, το έργο αυτό αναμένεται να έρθει πολύ σύντομα προς ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, Ώστε οι εργασίες για την κατασκευή του να ξεκινήσουν άμεσα. Παράλληλα ο ίδιος, υπογράμμισε ότι ο Δήμος Καβάλας είναι αποφασισμένος στο να προχωρήσει στις αναγκαίες ενέργειες για να γίνουν ριζικές αλλαγές στη βελτίωση των αποδυτηρίων, διαφόρων χώρων που υπάρχουν στο «Βερούλειο» αλλά και στο κυλικείο του σταδίου. Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Φιλόσογλου, σημείωσε ότι το «Βερούλειο» θα αποτελέσει και μάλιστα σύντομα «κόσμημα» για τα αθλητικά δρώμενα της Καβάλας και τα έργα πνοής που πρόκειται να γίνουν όχι μόνο θα αποδώσουν την πραγματική αξία σε ένα ιστορικό γήπεδο, ταυτόχρονα δε, θα συμβάλλουν σε μέγιστο βαθμό στην λειτουργία των ομάδων της ΑΕΚ Καβάλας, του Ηρακλή και του Βύρωνα που φιλοξενούνται σ’ αυτό και στα τμήματα υποδομής που διατηρούν. Παράλληλα να τονίσουμε ότι μεταξύ των δύο πλευρών, συζητήθηκε το θέμα της διάθεσης του χρόνου στην κάθε μία ομάδα και πιο συγκεκριμένα στα ανδρικά τμήματα που διατηρούν αλλά και στα τμήματα υποδομής τους.

     

    Σε πολύ καλή κατάσταση το «Βερούλειο»

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε, είναι το γεγονός ότι οι πρόεδροι της ΑΕΚ Καβάλας, του Ηρακλή και του Βύρωνα, ευχαρίστησαν τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα όπως και τον Αντιδημάρχο Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου, για την μεγάλη ευαισθησία που δείχνουν στο θέμα της λειτουργίας του «Βερούλειου» αλλά στα πολύ σημαντικά έργα που πρόκειται να γίνουν από πλευράς του Δήμου. Μάλιστα χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση που ακούστηκε, ότι δηλαδή στην παρούσα χρονική περίοδο που βρισκόμαστε και λίγο πριν από την έναρξη των νέων πρωταθλημάτων, η πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει το «Βερούλειο» σήμερα, δεν την παρουσίαζε ουδέποτε τις χρονιές που προηγήθηκαν, σε παρόμοιες χρονικές περιόδους.

    Comments are closed.