Bookmarks

    Σε ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (19/8) το απόγευμα στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος, το τοπικό Βυζάντιο που πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση αναδείχθηκε ισόπαλο με τον Πανσερραϊκό με σκορ (2-2). ΄Ήταν ένα πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη, από το οποίο μόνο χρήσιμα συμπεράσματα έβγαλε η τεχνική ηγεσία του Κοκκινοχώματος.

     

    Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος ήταν καλύτερο κατά διαστήματα, οι παίκτες του έδειξαν πάθος και δύναμη και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις σε ένα φιλικό που προσέφερε πολλές συγκινήσεις, με καλό θέαμα και 4 γκολ.

     

    Το χρονικό του αγώνα

    Μόλις στο 5’ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν από την έξοχη προσωπική ενέργεια του Μπαρέττα που ξεπέρασε με επιτυχία την αντίσταση δύο παικτών του Πανσερραϊκού την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Γκόγκα ο οποίος με επιτυχία πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το (1-0). Η ισοφάριση για την ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη ήρθε στο 32’ όταν ο Φουρτάδο με πλασέ έφερε το παιχνίδι στα ίσια και έγραψε το (1-1). Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ήταν το 50’ όταν ο από την έξοχη ενέργεια του Καζαντζίδη, τροφοδοτήθηκε ο Αποστολίδης ο οποίος με υποδειγματικό πλασέ έγραψε το (2-1). Η εκ νέου ισοφάριση για την ομάδα του Πανσερραϊκού, ήρθε στο 77’ όταν ο Ανδρέου με πλασέ διαμόρφωσε το (2-2).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

     

    Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ψωμόπουλος και βοηθοί του οι κ.κ. Γιοβανάκης και Μαλέας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Μπροστά τους οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

     

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Καγκελίδης, Γαλακτερός, Κάμπατζης, Ματετζίδης, Μουσικάκης, Αποστόλου, Δαγκούλης, Κεφαλάς, Γκόγκας, Μπαρέττας, Τσίλογλου.

     

    Αγωνίστηκαν και οι: Καζαντζίδης, Σουμουλίδης, Αποστολίδης, Ασλανίδης. Mπελίτσας, Σαουλίδης, Ντομί.

     

    Πανσερραϊκός (Κώστας Βασιλακάκης): Ανδρούτσος, Στεριανός, Βιτλής, Σιάκας, Κουκόλης, Ρούτσης, Ιωαννίδης, Ατματζιδης, Μπαλού, Μπεριάν, Φουρτάδο.

     

    Αγωνίστηκαν και οι: Κοσμίδης, Μέλκας, Τσιμίκας, Ανδρέου, Αγγελούδης, Καψάλης.

    Comments are closed.