Bookmarks

    Στα Τρίκαλα ταξιδεύει η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας προκειμένου να λάβει μέρος από τις 27 μέχρι τις 30 Αυγούστου στο προγραμματισμένο προπονητικό τουρνουά στο οποίο θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 55 σύλλογοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό με την συμμετοχή δεκάδων αθλητών.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά στο σχετικό δελτίο τύπου που εκδόθηκε από τον Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας και στο οποίο γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες δραστηριότητες του καβαλιώτικου συλλόγου.

    To δελτίο τύπου

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, αναφέρει τα εξής:

    Ο Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, με δελτίο τύπου που εξέδωσε κάνει γνωστά τα εξής:

    -«Η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, στο πλαίσιο των αγωνιστικών υποχρεώσεων των αθλητών και των αθλητριών του για τη νέα περίοδο, ενημερώνει ότι ξεκίνησε πριν από δύο (2) περίπου εβδομάδες της προετοιμασία της η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και κυλάει ομαλότατα.

    Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος του Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, διεξάγεται στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» με το βάρος να πέφτει κυρίως στον τομέα της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης. Μία προετοιμασία η οποία θα συνεχιστεί στα Τρίκαλα από τις 27 μέχρι τις 30 Αυγούστου που θα ταξιδέψει ο Α.Σ. ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας για το προγραμματισμένο προπονητικό τουρνουά στο οποίο θα λάβουν μέρος περισσότεροι από 55 σύλλογοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό με την συμμετοχή δεκάδων αθλητών.

    Παράλληλα ενημερώνουμε ότι οι προπονήσεις για όλα τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου μας, με υπεύθυνο προπονητή το Δάσκαλο-κάτοχο 5 DanΧάρη Παλτόγλου, στον φιλόξενο χώρο μας που βρίσκεται στην οδό Κωστή Παλαμά 5, στην Καβάλα, θα ξεκινήσουν την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και στο τηλέφωνο 2510- 838.500. Τέλος ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους με υγεία και πολλές επιτυχίες».

    Comments are closed.