Bookmarks

    Ηρακλής Καβάλας, Μακεδονικός Αμισιανών και ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, προκρίθηκαν στη β’ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας μετά τις νίκες που σημείωσαν σε βάρος των αντιπάλων τους, στις εξ αναβολής αναμετρήσεις που έδωσαν, το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης (26/8).

     

    Πιο συγκεκριμένα ο Ηρακλής Καβάλας δεν αντιμετώπισε επί της ουσίας προβλήματα στο εκτός έδρας παιχνίδι που έδωσε στη Νικήσιανη και με αντίπαλο το τοπικό Παγγαίο, έφτασε στη νίκη πρόκριση με σκορ (1-4). Από την άλλη πλευρά εύκολο απόγευμα είχε και ο Μακεδονικός Αμισιανών ο οποίος εκμεταλλευόμενος την ανωτερότητα του πήρε τη νίκη σε βάρος της Δόξας Λυδίας με σκορ (3-0). Τέλος ο ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι πήρε την πρόκριση σε βάρος του Κεραυνού Ελευθερών στη διαδικασία των πέναλτυ με (4-3). Και αυτό γιατί τόσο η κανονική διάρκεια του αγώνα όσο και η παράταση ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι (1-1).


    Το πρόγραμμα της β’ φάσης

     

    Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια τα οποία θα συναντηθούν για την β’ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας, έτσι όπως η κλήρωση τα ανέδειξε αλλά και το πρόγραμμα των αναμετρήσεων που θα διεξαχθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο (29-30/9), έχουν ως εξής:

      

    Σάββατο 29 Αυγούστου

    (17:00) Άρης Ζυγού-Αετός Ερατεινού

    (17:00) Θράκη Γραβούνας-Αετός Ορφανού

    (17:00) Ν.Μ.Α. Ορφανίου-Φρίξος Πλατανοτόπου

    (17:00) Ηρακλής Καβάλας-Ατρόμητος Λεκάνης

    (17:00) Ατρόμητος Χαλκερού-Κεραυνός Πέρνης

    (17:00) Άρης Πηγών-Ναζιανζός Νέας Καρβάλης

     

    Κυριακή 30 Αυγούστου

    (11:00) Κεραυνός Καλλιράχης-Άρης Πρίνου

    (17:00) Θεαγένης Θάσου-Δόξα Θεολόγου

    (17:00) Ηρακλής Μυρτοφύτου- Κεραυνός Κρηνίδων

    (17:00) ΑΕΚ Καβάλας-Μ.Α. Αντιφιλίππων

    (17:00) Αμισιανά-ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα

    (17:00) Νέστος Χρυσούπολης-Α.Ο. Καβάλα

    Comments are closed.