Bookmarks

    Mε πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και με την πετυχημένη “συνταγή” από την περυσινή ποδοσφαιρική περίοδο η οποία ήταν εντυπωσιακή, γεμάτη τρόπαια και πολλές όμορφες συγκινήσεις, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (20/7) η πρώτη προπόνηση του Νέστου Χρυσούπολης, για το νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι νέο πρόσωπο στον πάγκο του Νέστου Χρυσούπολης, είναι ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης ο οποίος έχει συνεργάτη στο πόστο της τχνικής ηγεσίας και γυμναστή τον Γιάννη Κασκαμπανιώτη. Στηνπρώτη του Νέστου, παραβρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας ενώ παρόντες ήταν οι περυσότεροι ποδσφαιριστές που προέρχονται από το περυσινό ρόστερ της ομάδας της Χρυσούπολης όπως και δύο από τα μεταγραφικά αποκτήματα και ειδικότερα οι Ηλίας Σεφερίδης και Γιώργος Λαζαρίδης. Αντίθετα απουσίαζαν, δικαιολογημένα ο Ντανιέλ Κούτεφ που έρχεται σήμερα από την ιδιαίτερη πατρίδα του αλλά και ο Αντώνης Μαχαιρούδης λόγω φόρτου εργασίας. Οριστικά παρελθόν αποτελούν από την ομάδα του Νέστου Χρυσούπολης, οι ποδοσφαιριστές Ευφροσυνίδης, Συνοδινός, Ασλανίδης και Ζαρκαντζάς.

    Οι δηλώσεις του Γιάννη Ισπυρλίδη

    Την ίδια ώρα να σημειώσουμε ότι από την πλευρά του ο νέος προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης Γιάννης Ισπυρλίδης, στις δηλώσεις που έκανε ξεκαθάρισε ότι θα αποκτηθούν ακόμη ένας ένας στόπερ κι ένας μέσος. Χαρακτηριστικά ο νέος προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης Γιάννης Ισπυρλίδης, υπογράμμισε τα εξή;:

    -«Επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία που ξεκίνησε πέρυσι. Για μένα ήρθε ξαφνικά η πρόταση, αλλά συμφώνησα με τον πρόεδρο της ομάδας κ. Τσαντίδη μόλις σε λίγα λεπτά. Ο Νέστος είναι ένα σωματείο ιστορικό, που όποιος αγαπά το ποδόσφαιρο, έχει όλα τα εφόδια να δουλέψει. Στόχος είναι να πετύχουμε μια άνετη παραμονή και ό,τι ήθελε προκύψει στη συνέχεια, αλλά φυσικά παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Υπόσχομαι στον κόσμο της ομάδας ότι θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και τους χρειαζόμαστε στο πλευρό μας. Δεν υπάρχουν φαβορί στη Γ’ Εθνική και πιο συγκεκριμένα στον 1ο όμιλο, κάτι το οποίο διαπιστώσαμε όλοι με τον Άρη κατά τη διάρκεια του περυσινού πρωταθλήματος όπως και με τον Πανσερραϊκό, αλλά και την Καβάλα ότι αντιμετώπισαν δυσκολίες. Υπάρχει ήδη ένα πολύ καλό πλάνο στην ομάδα του Νέστου για τις μεταγραφές, που οργανώθηκε από τον πρώην προπονητή Νίκο Καραμπετάκη. Θα αποκτηθούν σίγουρα ένας στόπερ κι ένας μέσος».

    Comments are closed.