Bookmarks

    Με τα “μούτρα στην δουλειά” έπεσαν άπαντες στον Α.Ο.Κ. από το απόγευμα της προηγούμενης Δευτέρας (20/7) στην προγραμματισμένη πρώτη της ομάδας της Καβάλας, με τον στόχο στο νέο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, να είναι ένας και μοναδικός. Δηλαδή ο Α.Ο.Κ. να κάνει πράξη ότι δεν κατάφερε στον επίλογο του περυσινού πρωταθλήματος και με την ολοκλήρωση του νέου πρωταθλήματος να έχει εξασφαλίσει την άνοδο στην Football League.

     

    Εν αναμονή νέων μεταγραφών


    Μάλιστα στον Α.Ο.Κ., άπαντες βρίσκονται εν αναμονή νέων μεταγραφών μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε. Αυτό μάλιστα προανήγγειλε στις δηλώσεις που έκανε ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ., Στέλιος Κατρακυλάκης ο οποίος υπογράμμισε ότι το υπάρχον έμψυχο δυναμικό θα ενισχυθεί άμεσα με 4 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές οι όποιοι με την απόκτηση τους θα κάνουν αίσθηση.

     

    Χαρακτηριστικά ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ., Στέλιος Κατρακυλάκης αναφερόμενος στο κομμάτι των μεταγραφών, χαρακτηριστικά δήλαωσε τα εξής:

     

     – “Tα μεταγραφικά είναι λίγο… μετέωρα. Θα προσπαθήσουμε στο μέτρο του δυνατού να συμπληρώσουμε το ρόστερ της ομάδας και μάλιστα το συντομότερο δυνατόν με παίκτες που θα κάνουνε αίσθηση για τα δεδομένα της Γ` Εθνικής. Σίγουρα θα πάρουμε ένα αριστερό μπακ, γιατί ο Βασίλης Βιτλής θα μας αφήσει. Παράλληλα θέλουμε έναν στόπερ αν τελικά δεν κλείσει ο Μποτωνάκης. Δυο παίκτες στο κέντρο και έναν σέντερ φορ. Με τον Μποτωνάκη έχουμε έρθει σε πλήρη συμφωνία εδώ και μια εβδομάδα. Υπάρχει μια ιδιαιτερότητα καθαρά προσωπικού επιπέδου που έχει ο παίκτης με τον πρόεδρο της Επισκοπής. Ο παίκτης θέλει να έρθει στον Α.Ο.Κ. πάρα πολύ, υπάρχει οικονομική συμφωνία, αλλά από εκεί και πέρα, υπάρχει μια καθυστέρηση. Όλα μπορούν να γίνουν, ακόμη και να χαλάσει η μεταγραφή. Γενικά για το θέμα των μεταγραφών και της ενίσχυσης μας θα πρέπει να κάνουμε όλοι μας, λίγο υπομονή”.

     

    Δοκιμάζονται δύο Ούγγροι

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι σε καθημερινή βάση οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”, όπως και στο βοηθητικό, με το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη και των συνεργατών του να πέφτει σε θέματα κυρίως βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα στις προπονήσεις μετά την πρώτη του Α.Ο.Κ, λαμβάνουν μέρος και δύο Ούγγροι ποδοσφαιριστές αλλά είναι πολύ νωρίς από τώρα η τεχνική ηγεσία της ομάδας να βγάλει χρήσιμα και ασφαλή συμπεράσματα.

     

     

    Comments are closed.