Bookmarks

    Πολλά και αρκετά χρήσιμα μπορούν να χαρακτηριστούν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης από το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε σήμερα Κυριακή (26/7) το απόγευμα ο Α.Ο.Κ. στον Βώλακα με αντίπαλο τον Πανθρακικό.

    Παρά το γεγονός ότι ο Α.Ο.Κ. έχασε με σκορ (4-0) έχοντας συμπληρώσει μόλις μία εβδομάδα από την ημέρα έναρξης της προετοιμασίας του, στην φιλική αναμέτρηση με τον Πανθρακικό και παρά τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, οι παίκτες του κατά διαστήματα έφησαν καλές εντυπώσεις. Μάλιστα το πρώτο ημίωρο του αγώνα οι παίκτες της Καβάλας απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Από την πλευρά του πάντως, ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης δοκίμασε κάποια σχήματα, δηλαδή συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις ενω δεν είχε στη διάθεση του, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Βλάση Καζάκη όπως και τον Σωκράτη Κωνσταντινίδη ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά το ατύχημα που είχε. Το επόμενο φιλικό του Α.Ο.Κ. έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο 1η Αυγούστου στο “Βερουλειο” με την ΑΕΚ Καβάλας και με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα.

    Τα μεταγρφαφικά θέματα στον Α.Ο.Κ. μπήκαν στην τελική ευθεία

    Στην τελική ευθεία έχουν μπει πλέον να μεταγραφικά θέματα στον Α.Ο.Κ. με την Επιτροπή μεταγραφών που έχει συσταθεί, να ανεβάζει τις “στροφές” ακόμη περισσότερο τις επόμενες ημέρες. Και αυτό γιατί βασική πρόθεση των ιθυνόντων των “Αργοναυτών” μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε είναι, να καλυφθούν τα περισσότερα από τα 4-5 κενά τα οποία έχουν εντοπιστεί και να στελεχωθεί το έμψυχο δυναμικό, με την απόκτηση εκείνων των ποδοσφαιριστών οι οποίοι βρίσκονται στο μεταγραφικό “στόχαστρο” της ομάδας. Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το ότι, στον Α.Ο.Κ. εντείνουν τις προσπάθειες τους για να ακοκτηθούν άμεσα δύο – τρεις ποδοσφαιριστές σε θέση “κλειδιά”. Η απόκτηση ενός αριστερού πλάγιου μπακ, ενός αμυντικού χαφ και ενός μέσο επιθετικού ποδοσφαιριστή, βρίσκονται στο,επίκεντρο. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο Α.Ο.Κ. έχει αποσπάσει το “οκ” από ποδοσφαιριστή ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αριστερού πλάγιου μπακ, αφού προχώρησε σε συμφωνία ενώ είναι πολύ κοντά για την απόκτηση δύο παικτών οι οποίοι θα ενισχύσουν τον χώρο της μεσαίας γραμμής της ομάδας. Και οι τρεις παίκτες στους οποίους αναφερόμαστε, να σημειωθεί ότι πρόκειται για έμπειρους ποδοσφαιριστές οι οποίοι γνωρίζουν καλά την κατηγορία και με τις προσθήκες του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ο Α.Ο.Κ. θα ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό. Από κει και πέρα στόχος είναι και η απόκτηση ενός ακόμη τερματοφύλακα για να συμπληρωθεί η τριάδα των γκολκήπερ, με τους Αθανασίου και Κυφωνίδη.

    Στις προπονήσεις και ο Βλάσης Καζάκης

    Σε αγωνιστικό επίπεδο μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε, στις καθημερινές προπονήσεις κάποιες εκ των οποίων θα είναι διπλές, ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τους ρυθμούς και το μεγαλύτερο βάρος θα συνεχίσει να πέφτει σε θέματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης όπως και σε θέματα τεχνικής φύσεως. Από από τη Δευτέρα (27/7) μάλιστα στις καθημερινές προπονήσεις αναμένεται να μπει το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των “Αργοναυτών” και πιο συγκεκριμένα ο έμπειρος επιθετικός Βλάσης Καζάκης, ο οποίος πήρε ολιγοήμερη άδεια από τον Α.Ο.Κ., για να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του θέματα. Απών βέβαια από τις προπονήσεις από την ημέρα που ξεκίνησαν είναι ο ποδοσφαιριστής Σωκράτης Κωνσταντινίδης ο οποίος είχε ατύχημα με το αυτοκίνητο του και για τον λόγο αυτό διανύει στάδιο ανάρρωσης. Πάντως το αργότερο μέσα στις επόμενες δύο (2) εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει κανονικά τις προπονήσεις και ανεβάζοντας σε μεγάλο ρυθμό, θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος στην φυσική κατάσταση ώστε να βρεθεί στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, στον Α.Ο.Κ..

    Comments are closed.