Bookmarks

    Θετικά ήταν τα συμπεράσματα που έβγαλε ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Ανυφαντάκης από το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε ο Α.Ο.Κ., στο α’ ημίχρονο, του φιλικού αγώνα με προπονητικό χαρακτήρα με τον Πανθρακικό την προηγούμενη Κυριακή (26/7) στο γήπεδο του Βώλακα.

     

    Σε καμία ωστόσο περίπτωση πάντως, τα συμπεράσματα που έβγαλε δεν μπορούν χα χαρακτηριστούν ασφαλή για την τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. για πολλούς και συγκεκριμένους λόγους και βέβαια δικαιολογημένα. Ο αγώνας με τον Πανθρακικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ένα φιλικό επίσημο με την σημασία ενός φιλικού προετοιμασίας και μάλιστα δυνατό και αυτό γιατί και για τις δύο ομάδες είχε αποκλειστικά και μόνο, χαρακτήρα προπονητικό. Καβάλα και Πανθρακικός, το είδαν περισσότερο ως ένα καλό ξεμούδιασμα και τίποτε περισσότερο. Από και πέρα οι τεχνικές ηγεσίες και των δύο ομάδων, κυρίως στο β’ μέρος προχώρησαν σε αλλαγές με τον Κώστα Ανυφαντάκη, να δίνει χρόνο συμμετοχής κυρίως σε υπό δοκιμή παίκτες, το μέλλον των οποίων είναι αβέβαιο στην ομάδα της Καβάλας αφού οι περισσότεροι από αυτούς αποχωρούν.

    Ικανοποιημένος έμεινε ο Κώστας Αμυφαντάκης

     

    Είναι πάντως γεγονός ότι ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης έδειξε να μένει ευχαριστημένος από το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδα. Μάλιστα με προετοιμασία μόλις μίας εβδομάδας, δεν θα μπορούσαν να δείξουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος αγωνίζεται στην Super League. H ικανοποίηση του μάλιστα πηγάζει από τη διάθεση, την μαχητικότητα και την δυναμική που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

     

     Επιστροφή στις προπονήσεις

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι οι παίκτες  συνέχισαν σήμερα Δευτέρα (27/7) την προετοιμασία τους με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση στην οποία νέο πρόσωπο ήταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα Βλάσης Καζάκης . Ο επιθετικός της Καβάλας που είχε συνάντηση το απόγευμα με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη, μπήκε στη συνέχεια σε ρυθμούς προπονήσεων και μέρα με την ημέρα θα ανεβάζει όλο και περισότερο ρυθμούς.

     

    Έρχεται στην Καβάλα ο Νίκος Μποτωνάκης

    Και ενώ τα μεταγραφικά στον Α.Ο.Κ. βρίσκονται σε εξέλιξη και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας να ενσωματωθούν και νέα μεταγραφικά αποκτήματα, στην Καβάλα αναμένεται να έρθει σήμερα ή αύριο, ένα ακόμη μεταγραφικό απόκτημα και ειδικότερα ο 25χρονος αμυντικός Νίκος Μποτωνάκης. Ο ίδιος ξεπέρασε κάποια προσωπικά προβλήματα που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες και όπως μαθαίνουμε ετοιμάζει τις αποσκευές του, στην Κρήτη για να έρθει στην Καβάλα και να ενσωματωθεί με τους υπόλοιπους παίκτες της Καβάλας στις καθημερινές προπονήσεις. Έτσι κάποιο πρόβλημα που αρχικά έδειξε να υφίσταται, ξεπεράστηκε και όπως όλα δείχνουν, ο Νίκος Μποτωνάκης είναι παίκτης του Α.Ο.Κ., στον οποίο ο Κώστας Ανυφαντάκης μπορεί να υπολογίζει για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    Comments are closed.