Bookmarks

    Στον πάγκο του Νέστου Χρυσούπολης θα καθίσει και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ο προπονητής, Νίκος Καραμπετάκης.

     

    Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα και θα συνεχίσουν μετά την εντυπωσιακή πορεία που είχαν πέρυσι. Παράλληλα έγινε γνωστό ότι στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας της Χρυσούπολης θα παραμείνουν και τη νέα περίοδο, ο τερματοφύλακας Άκης Καραβελίδης και οι ποδοσφαιριστές, Κώστας Παπαδάτος, Άγγελος Παυλακάκης και Ρετζέτ Χασάνογλου. Παράλληλα να σημειωθεί ότι η Γενική Συνέλευση του Νέστου Χρυσούπολης έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα (22/6) στις 6 το απόγευμα στην αίθουσα του Ποντιακού συλλόγου.


    Συγχαρητήρια επιστολή του Ορφέα

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ορφέα Ελευθερούπολης απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τη διοίκηση του Νέστου και στην οποία αναφέρει τα εξής: «Το νέο διοικητικό συμβούλιο του Ορφέα Ελευθερούπολης σας συγχαίρει για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή πορεία στο νέο πρωτάθλημα και συνέχεια επιτυχιών».

    Υπογράφουν ο πρόεδρος, Χρήστος Μποσμπότης και ο γενικός γραμματέας Θόδωρος Καϊπης.

    Το Δ.Σ. του Νέστου Χρυσούπολης εύχεται, με τη σειρά του, στον Ορφέα καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Καβάλας και επάνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

    Comments are closed.