Bookmarks

    Καμία απολύτως εξέλιξη δεν προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στο «στρατόπεδο» του Α.Ο.Κ. σχετικά με τα διοικητικά και όπως όλα δείχνουν το «μοντέλο» της Διοικούσας Επιτροπής είναι αυτό που θα μπει σε εφαρμογή και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

     

    Εκεί οδηγούν όλες οι ενδείξεις και προς την συγκεκριμένη κατεύθυνση είναι αποφασισμένοι να κινηθούν οι Ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. και κυρίως το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ.. Άλλωστε εδώ που έφτασαν τα πράγματα, δεν υπάρχει άλλη λύση και προκειμένου να μην χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος, η απόφαση οδηγεί στην σύσταση εκ νέου Διοικούσας Επιτροπής η οποία θα αναλάβει να τρέξει την ομάδα.

     

    Μέσα στην εβδομάδα κλείνει το θέμα

    Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι το θέμα της σύστασης της νέας Διοικούσας Επιτροπής στον Α.Ο.Κ. αναμένεται να τρέξει και να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν και όπως όλα δείχνουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε. Βέβαια θα έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις σχετικά με το περυσινό «μοντέλο» της Διοικούσας Επιτροπής που είδαμε και στην οποία στην συντριπτική τους πλειοψηφία συμμετείχαν Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ και κάποια μέλη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη. Στη νέα Διοικούσα Επιτροπή τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η σκέψη που υπάρχει έχει να κάνει με μία Επιτροπή στην οποία θα λάβουν μέρος. Εκείνα τα πρόσωπα, δηλαδή οι καβαλιώτες οι οποίοι θέλουν να στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις και οικονομικά βέβαια τη νέα προσπάθεια. Πρόκειται για 4 ή 5 στον αριθμό πρόσωπα τα οποία και τα προηγούμενα χρόνια ήταν κοντά στην ομάδα. Από κει και πέρα η νέα Διοικούσα Επιτροπή, θα αποτελείται από κάποια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. όπως βέβαια και από κάποιους Παλαιμάχους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι εξέφρασαν την επιθυμία να στηρίξουν την όλη προσπάθεια. Όλα πλέον έχουν πάρει το δρόμο τους και το μόνο σίγουρο είναι, λόγω της έλλειψης ενδιαφέροντος από πλευράς κάποιου η κάποιων επενδυτών η ομάδα, τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο να «περπατήσει με ένα νέο «μοντέλο» Διοικούσας Επιτροπής.

    Comments are closed.