Bookmarks

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα, με σχετικό δελτίο τύπου που εξέδυσε, ανακοινώνει την έγκριση της λύσης-εκκαθάρισης της Ν. ΠΑΕ Καβάλα από το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς επίσης και της έγγραφης βεβαίωσης του Υπουργείου πως δύναται το ιδρυτικό μας σωματείο να συστήσει με το ισχύον νομικό πλαίσιο νέα Π.Α.Ε. εφόσον λάβει έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

     

     Το δελτίο τύπου του Α.Ο. Καβάλα

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου του Α.Ο. Καβάλα, αναφέρει τα εξής:

     

    – «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει την έγκριση της λύσης-εκκαθάρισης της Ν. ΠΑΕ Καβάλα από το Υπουργείο Οικονομικών, καθώς επίσης και της έγγραφης βεβαίωσης του Υπουργείου πως δύναται σήμερα το ιδρυτικό μας σωματείο να συστήσει με το ισχύον νομικό πλαίσιο νέα Π.Α.Ε. εφόσον λάβει έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Επί της ουσίας κι εφόσον η ομάδα προβιβαζόταν στην Football League, για την σύσταση νέας Π.Α.Ε. θα απαιτούνταν μόνο Γ.Σ. του σωματείου μας που θα αποφάσιζε πως ουδεμία αξίωση έχουμε από την Ν.ΠΑΕ Καβάλα με βάση τα όσα απορρέουν από το Ν.2725/99.

    Στην δύσκολη, αθόρυβη και χρονοβόρα αυτή προσπάθεια λόγω των γνωστών και σοβαρών προβλημάτων  που είχε η Ν. ΠΑΕ Καβάλα τα οποία και καταφέραμε να ξεπερνάμε βήμα-βήμα, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως τους 2 εξαίρετους δικηγόρους της πόλης μας τους κ.Ριστάνη Σταύρο και Ποταμιάνο Ιωάννη που εργάστηκαν αφιλοκερδώς κι έφεραν σε πέρας την διαδικασία, αλλά  και τον κ.Προμούσα Ιωάννη, και τους κ.Τσατσούλη Άγγελο και Παναγιωτίδη Ιωάννη του Επιμελητηρίου Καβάλας.

    Ως Α.Ο. Καβάλα οφείλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης τα μέλη μας που χρηματοδότησαν αυτή την προσπάθεια που όμοια της δεν έχει κάνει κανένα άλλο Ελληνικό σωματείο παρά μόνο επενδυτές είτε της προηγούμενης είτε της υπό σύσταση ΠΑΕ. Αν δεν υπήρχε αυτή η χρηματοδότηση τότε θα απαιτούνταν να χρησιμοποιήσουμε πόρους από συμφωνίες χορηγιών που είχε ήδη κλείσει από τον περασμένο Ιούνιο το ΔΣ του ΑΟΚ, πράγμα που σαφέστατα θα δυσκόλευε την προσπάθεια πρωταθλητισμού που έκανε η ομάδα μας.

    Πλέον θεωρούμε πως υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την εύρεση ενός επενδυτή που θα μπορέσει να επαναφέρει την ομάδα μας εκεί που της αξίζει, εκμεταλλευόμενος από την μια την δυνατότητα σύστασης ΠΑΕ και από την άλλη την μαγιά ικανότατων ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο δυναμικό μας χάρη στην πολύ καλή δουλειά που έκανε η διοικούσα επιτροπή. Όλα αυτά μαζί, σε συνδυασμό με την σημαντικότατη οικονομική στήριξη των Καβαλιωτών και όλη την φετινή εμπειρία είναι αυτά που πρέπει να τονίσουμε και να προβάλλουμε για να μπορέσει αυτή η ομάδα να στηθεί σε υγιείς βάσεις και να προσελκύσει αξιόλογους οικονομικούς παράγοντες, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσει να έχει καλύτερο μέλλον. Αυτή η λύση είναι και η προτεραιότητα μας αυτή την στιγμή σε όσες επαφές θα γίνουν, χωρίς μεγάλα λόγια και δημοσιότητα ώστε η ομάδα σε κλίμα ενότητας να μπορέσει να έχει συνέχεια και να μην χάσει πολύτιμο χρόνο για την προσπάθεια επανόδου της στην Football League.

    Κλείνοντας, να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλο το προπονητικό team, τους ποδοσφαιριστές, την διοικούσα επιτροπή και όλους όσους ενίσχυσαν την ομάδα μας για να μπορέσει να κυνηγά το ποδοσφαιρικό θαύμα της ανόδου, το οποίο χάθηκε καθαρά στις λεπτομέρειες και στην τύχη που μας γύρισε την πλάτη στις κρίσιμες στιγμές». 


    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλα

     

    Comments are closed.