Bookmarks

    Σάρωσε τα μετάλλια ο ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Α/Γ), (Ε/Ν), (Π/Κ) 2015 που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο «Κονταξοπούλειο» Δημοτικό Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου, της Θεσσαλονίκης το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαίου.

     

     

    Οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, που έλαβαν μέρος στους συγκεκριμένους αγώνες πραγματοποίησαν εντυπωσιακές εμφανίσεις και αυτό είχε ως αποτέλεσμα, την συγκομιδή συνολικά δώδεκα (12) μεταλλίων. Εκ των οποίων τέσσερα (4) χρυσά, δύο (2) αργυρά και έξι (6) χάλκινα. Να σημειωθεί ότι στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Α/Γ), (Ε/Ν), (Π/Κ) 2015, συνολικά έλαβαν μέρος, 896 αθλητές και αθλήτριες από 79 συλλόγους.

     

     

    Τα μετάλλια του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας

    Πιο συγκεκριμένα τα δώδεκα (12) μετάλλια του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας κατέκτησαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:

    Χρυσά μετάλλια

    Παναγιώτης Συσούρκας

    Γρηγόρης Πιτσής

    Πασχάλης Ιωάννου

    Μαρκέλλα-Φωτεινή Τσάλμα

     

    Αργυρά μετάλλια

    Δήμητρα-Νεκταρία Λαμπαδίτη

    Γεωργία Μπουμπούνα

     

    Χάλκινα μετάλλια

    Αντωνιάδης Κίμων-Αλέξανδρος

    Έλενα Λουτσίδου

    Μαρία Τριανταφυλλίδου

    Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

    Παναγιώτα-Χριστίνα Παπαναστασίου

    Αριάδνη-Ευαγγελία Ευσταθιάδη

     

    Παράλληλα να σημειώσουμε ότι δεν κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο των μεταλλίων οι αθλητές: Αρσένης, Αρουσανιάν, Ηλιάνα Ιωάννου, Αναστασία Παπαναστασίου, Θεόδωρος  Λούσιας, Παναγιώτης Αγγής, Δημήτρης Μαυρίδης, Μαρία-Ελένη Χρηστίδου.

     

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι από την πλευρά ο Δάσκαλος του ΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝΤΟ Καβάλας, κάτοχος 5 DanXάρης Παλτόγλου εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του, για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του καβαλιώτικου συλλόγου, για τον μεγάλο αριθμό μεταλλίων που κατέκτησαν και γενικότερα για τα αποτελέσματα τους στο 2ο Προκριματικό Πρωτάθλημα Α/Γ), (Ε/Ν), (Π/Κ) 2015.

    Comments are closed.