Bookmarks

    Ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα ανόδου στη Γ’ Εθνική έκανε σήμερα Τετάρτη (13/5) το απόγευμα ο Νέστος Χρυσούπολης ο οποίος αξιοποιώντας την ανωτερότητα του, ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Δόξα Προσκυνητών με σκορ (2-1).

     

    Έτσι η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη «ζευγάρωσε» τις νίκες της, στους αγώνες μπαράζ που δίνει στον1ο όμιλο για την μεγάλη άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Μαχαιρούδης με πέναλτυ στο α’ ημίχρονο και ειδικότερα στο 21’ και στην επανάληψη ο Ζγκούρι στο 62 διαμόρφωσε το (2-0). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Σταύρου στο 88’ για να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα (2-1).

     

    Τιμήθηκε από το Δήμο και την Περιφέρεια

     

    Μάλιστα να σημειώσουμε ότι χθες πριν από το συγκεκριμένο καθοριστικό παιχνίδι και ειδικότερα στις 2 το μεσημέρι, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές του Νέστου παραβρέθηκαν στο δημαρχείο Χρυσούπολης και τιμήθηκαν κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης από το Δήμαρχο του Δήμου Νέστου, Βαγγέλη Τσομπανόπουλο, για την κατάκτηση του 42ου κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας. Επίσης πριν τη σέντρα του αγώνα μπαράζ σε λιτή τελετή η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, δια χειρός του Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη, τίμησε το Νέστο για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

     

    H 2η αγωνιστική

    Νέστος Χρυσ.-Δόξα Προσκυνητών 2-1

    Α.Ε. Διδυμοτείχου-Άρης Αβάτου 1-3

     

    Η Βαθμολογία

    1. Νέστος Χρυσ. (4-1) 6

    2. Άρης Αβάτου (3-3) 3

    3. Α.Ε. Διδυμοτείχου (2-4) 1

    4. Δόξα Προσκυνητών (2-3) 1

     

    Η Ερχόμενη 3η αγωνιστική

    Άρης Αβάτου-Δόξα Προσκυνητών

    Α.Ε. Διδυμοτείχου-Νέστος Χρυσ.

    Comments are closed.