Bookmarks

    Ο Α.Ο. Ορμή συμμετείχε με δύο αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Πυγμαχίας που έγινε στο τριήμερο 20-23/3 στο κλειστό γυμναστήριο της Αμφιλοχίας και η παρουσία του θεωρήθηκε πετυχημένη καθώς έβαλε στις αποσκευές του ένα ασημένιο μετάλλιο.

    Πιο συγκεκριμένα, στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Νίκος Χατζηγιαννάκης στην κατηγορία 69 κιλών , χάνοντας στον τελικό στα σημεία μετά από πολύ όμορφο αγώνα με τον Αλ. Φαρέλλ (Σταυρός Καλυθίδων Ρόδου). Ο νεαρός πυγμάχος του Α.Ο. Ορμή έδωσε συνολικά τρεις αγώνες στην διοργάνωση. Στον πρώτο κέρδισε τον Φαννή (Πυγμή) στα σημεία, στον δεύτερο κέρδισε με πολύ καλή παρουσία τον Συρανίδη (Πέραμα) με εγκατάλειψη και έχασε στον τελικό.

    Ο Γιώργος Πουλόπουλος αγωνίστηκε στην κατηγορία 64 κιλών και από τον πρώτο κιόλας αγώνα είχε δύσκολη αποστολή καθώς είχε απέναντι του τον Ε.Αντωνά (Σταυρός Καλυθίων Ρόδου) που τελικά στέφθηκε και πρωταθλητής. Ο νεαρός πυγμάχος είχε κάνει καλή προετοιμασία για την διοργάνωση αλλά τον κυρίευσε το άγχος και μοιραία ηττήθηκε.

    Στην αποστολή του Α.Ο. Ορμή στην Αμφιλοχία ήταν και η Ραφαέλα Αραμπατζή που έδωσε αγώνα σπάρινγκ με την πρωταθλήτρια παγκορασίδων στα 54 κιλά . Τα δύο κορίτσια είχαν ξανασυναντηθεί  πριν λίγους μήνες και η Ραφαέλα είχε ηττηθεί. Ο δεύτερος μεταξύ τους αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει στο τουρνουά του Άρη Θεσσαλονίκης αλλά η Αραμπατζή δεν έλαβε μέρος λόγω ίωσης. Ταξίδεψε λοιπόν στην Αμφιλοχία και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα πραγματοποιώντας πολύ καλή παρουσία κόντρα σε μια αντίπαλο κατά 6 κιλά βαρύτερη. Ο αγώνας προκάλεσε το ενδιαφέρον και των υπευθύνων της Ομοσπονδίας που μόνο θετικά σχόλια είχαν να κάνουν.

    Συνοδός της αποστολής ήταν ο προπονητής του Α.Ο. Ορμή, Μπάμπης Αραμπατζής.

    Comments are closed.