Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ., το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα και κάλεσμα στους καβαλιώτες φιλάθλους για οικονομική ενίσχυση της ομάδας η οποία πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League 2. Μάλιστα στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου γίνεται γνωστό πως με κάθε κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης των 5€ θα δίδεται δωρεάν στους φιλάθλους μία Πασχαλινή λαμπάδα.

    Το δελτίο τύπου της Δ.Ε. του Α.Ο.Κ.

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου το οποίο εκδόθηκε από τη Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα και το οποίο απευθύνεται στους καβαλιώτες φιλάθλους, αναφέρει τα εξής:

     

    – «Στα πλαίσια της ανάγκης οικονομικής στήριξης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Football League 2, κάνουμε γνωστό πως με κάθε κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης των 5€ θα δίδεται δωρεάν στους φιλάθλους μία Πασχαλινή λαμπάδα. Καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να συνεχίζει να στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την προσπάθεια της ομάδας μας να επιστρέψει στην Β’ Εθνική και παράλληλα να προμηθευτεί και να κάνει δώρο σε αγαπημένα του πρόσωπα την λαμπάδα με τα χρώματα και το σύμβολο του Α.Ο.Κ. ενόψει της εορτής του Πάσχα.

    Τα κουπόνια και οι λαμπάδες διατίθενται από τα γραφεία του Α.Ο.Κ., το Δ.Σ. «Ανθή Καραγιάννη» και το βοηθητικό του Α.Ο.Κ. στο Περιγιάλι, την Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, το ψητοπωλείο Δεληκάρης ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και περισσότερα σημεία διάθεσης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Καβάλας ευχαριστεί θερμά τα μέλη της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας  που έφτιαξαν τις «ΑΟΚτσήδικες λαμπάδες».

    Comments are closed.