Bookmarks

    Το Σαββατοκύριακο (14-15/2) πέφτει η αυλαία της κανονικής διάρκειας των δύο ομίλων της Leagueτης Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και αυτό εκκρεμούν αρκετά παιχνίδια τα οποία αναβλήθηκαν. Αυτό μεταξύ των άλλων γίνεται γνωστό στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από τη Διοίκηση της διοργανώτριας αρχής ενώ παράλληλα σημειώνεται, ότι ο μεγάλος τελικός του φετινού θεσμού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την Τετάρτη (18/2) μεταξύ του Νέστου Χρυσούπολης και της Α.Ε. Καβάλας. 

     

     Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

     

    Αναλυτικά στο δελτίο τύπου το οποίο εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας, μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά τα εξής.

     

    1. Ενημερώνουμε τα σωματεία της League ότι μετατίθεται η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, προκειμένου να διεξαχθούν προηγουμένως όλοι οι από αναβολή αγώνες της κατηγορίας αυτής. Ως εκ τούτου η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14-15/2/2015.

     

    2. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Εθνικός Ν. Καρυάς-Α.Ο. Ποταμιάς θα αρχίσει στις 2:30 μμ αντί αυτή στις 3:00 μμ που αρχικά είχε ορισθεί. 

     

    3. Ο αναβληθείς αγώνας Άγιος Λουκάς-Φάρος Μαριών θα διεξαχθεί το Σάββατο 7-2-2015 ώρα 15:00 στο γήπεδο Δάτου.

     

    4. Η κλήρωση των αγώνων Πρωταθλήματος για τη Β’ φάση της League μετατίθεται για την Τρίτη 17-2-2015 και ώρα 5:30 μμ. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας.

     

    5. Ο τελικός του κυπέλου ερασιτεχνών Ε.Π.Σ. Καβάλας περιόδου 2014-2015 μεταξύ των ομάδων Νέστος Χρυσούπολης-Α.Ε. Καβάλας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 18-2-2015 στο γήπεδο «Ανθή Καραγιάννη» της Καβάλας.

     

    6. Το σωματείο Άρης Ζυγού μετά την τιμωρία του γηπέδου του με [2] αγωνιστικές ημέρες, πρόκειται να δώσει τους επόμενους δύο εντός έδρας αγώνες τους με Ασπίδα Πολυστύλου και Ένωση Παγ. Δρυάδας σε ουδέτερο γήπεδο. Τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι δύο ανωτέρω αγώνες θα ορισθούν με νέα απόφαση της Ε.Π.Σ Καβάλας.

     

    7. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:

    Τσιπούρας Κ., Άγιος Λουκάς, 1 αγωνιστική

    Μιχαηλίδης Π., Δόξα Αμυγδαλεώνας, 1 αγωνιστική

    Γκιούσος Κ. (παράγοντας) Δόξα Αμυγδαλεώνα (15) ημέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

    Τσιφτσίδης Ελευθ (παράγοντας) Άρης Ζυγού (15) ημέρες απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

    Σωματείο Άρης Ζυγού τιμωρία γηπέδου (2) αγωνιστικές.

    Σταματόγλου Ι. (παράγοντας) Βύρων Καβάλας απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους έως τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014-2015».   

    Comments are closed.