Bookmarks

    Εντυπωσιακός πραγματικά ήταν ο χορός τον οποίο διοργάνωσε το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου (3/1), στο ξενοδοχείο «Λούσυ» στη Καβάλα η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ.. Στην κατάμεστη αίθουσα παραβρέθηκαν πολλοί επώνυμοι της Πολιτικής ζωής του τόπου, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δεκάδες επαγγελματίες και επιχειρηματίες του νομού Καβάλας, φίλαθλοι και βέβαια σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Ο.Κ. της Διοικούσας Επιτροπής του και ειδικότερα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών.

     

     

    Ήταν όλοι εκεί

    Στην συγκεκριμένη εκδήλωση στην κυριολεξία ήταν όλοι εκεί και δημιούργησαν ένα κλίμα υπέροχο με τις αναμνήσεις του παρελθόντος να ξυπνάνε. Ήταν πραγματικά μία εκδήλωση απόλυτα πετυχημένη κατά τη διάρκεια της οποίας η Διοικούσα Επιτροπή που μόχθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα το σίγουρο είναι ότι με την επιτυχία της επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιο συγκεκριμένα στον ετήσιο χορό της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. παραβρέθηκαν, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Καβάλας Γιώργος Καλαντζής, ο πρώην Υφυπουργός και Βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θεόδωρος Μαρκόπουλος, η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κώστας Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργος Γραμμένος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Γιώργος Φιλόσογλου, η Αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Καβάλας Κορίνα Χιώτη-Πρασσά, ο πρώην Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Αρχέλαος Γρανάς, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Ντίνος Κανάκης και μέλη της Διοίκησης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μέλη των Διοικήσεων του Σ.Φ.Α.Ο.Κ. και της λέσχης φιλάθλων Καβάλας και εκατοντάδες επώνυμοι αλλά και ανώνυμοι καβαλιώτες. Πιο συγκεκριμένα εκεί ήταν ο πρώην Πρόεδρος του Α.Ο.Κ. Γιάννης Παπαϊωάννου, ο γνωστός καβαλιώτης προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης, ο επιχειρηματίας Αντώνης Αντωνίου ο οποίος είναι γνωστό ότι το καλοκαίρι ενδιαφέρθηκε για να ασχοληθεί με τα Διοικητικά του Α.Ο.Κ., ο Πρόεδρος της Α.Ε. Καβάλας Σταμάτης Τσάμαρης, ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Πρασίνης, ο Πρόεδρος του Ηρακλή Καβάλας Σπύρος Κατίρης και βέβαια όλο σχεδόν το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας όπως επίσης και πολλοί εκπρόσωποι του αθλητικού ρεπορτάζ.

     

    Οι βραβεύσεις που έγιναν

    Την εκδήλωση να τονίσουμε ότι παρουσίασε ο δημοσιογράφος και Δημοτικός Σύμβουλος Καβάλας Πέτρος Πετρόπουλος ενώ κατά τη διάρκεια της συνολικά τιμήθηκαν έντεκα (11) άτομα για την προσφορά τους στον Α.Ο.Κ. και γενικότερα στον καβαλιώτικο αθλητισμό. Πιο συγκεκριμένα τιμητικές πλακέτες δόθηκαν σε πέντε (5) Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα. Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Θόδωρος Τζιόλας, Λάκης Πέτσας και Κώστας Καλαϊτζίδης. Παράλληλα τιμήθηκαν ο πρώην Πρόεδρος του Α.Ο.Κ. Τάσος Φραγκόπουλος, ο πρώην προπονητής της ομάδας και πρώην Ομοσπονδιακός προπονητής Βασίλης Δανιήλ, ο προπονητής της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας Καβάλα-86 Σούλης Ρουμελιώτης καθώς και οι φίλαθλοι Σωτήρης Δεληκάρης και Αντώνης Κατσαμακίδης, για την μεγάλη προσφορά τους στον Α.Ο.Κ.. Τέλος ειδική βράβευση έγινε στον Πρόεδρο της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας Κώστα Παπακωνσταντίνου για την μεγάλη προσφορά του στο καβαλιώτικο μπάσκετ.

    Comments are closed.