Bookmarks

    Ιδιαιτέρα δύσκολο και πάρα πολύ καθοριστικό χαρακτηρίζεται το παιχνίδι που θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο (24/1) η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με αντίπαλο το Λαύριο για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας.

    Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο για την ομάδα του Γιάννη Τζήμα η οποία θέλει μόνο το ροζ φύλλο αγώνα ώστε να κάνει ένα πάρα πολύ, ίσως το σημαντικότερο βήμα για την επιστροφή για «σαλόνια» του Ελληνικού μπάσκετ. Η προετοιμασία της Ένωσης βρίσκεται σε εξέλιξη με τα προβλήματα για τον προπονητή Γιάννη Τζήμα να είναι γνωστά. 

    Βραβεύτηκε ο Γιάννης Τζήμας

    Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η ΕΣΚΑNA, στην μεγάλη παραδοσιακή της αίθουσα στο ΣΕΦ (Μελίνα Μερκούρη). Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών ενώ τιμήθηκαν ο Μίλαν Τόμιτς, ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Γιάννη Τζήμας  και ο εκπαιδευτικός γυμναστής, Νίκος Μιχαλόπουλος, σύζυγος της Άννας Βερούλη . Ήταν μια εξαιρετική εκδήλωση και παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες των ομάδων της Ένωσης, προσωπικότητες του πολιτισμού, του αθλητισμού και πολλοί παράγοντες .Επίσης δόθηκαν τα μετάλλια και τα τρόπαια για τα περσινά πρωταθλήματα.

    Από τη μεριά του, φανερά συγκινημένος, ο τεχνικός στην Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, Γιάννης Τζήμας δήλωσε:

    – «Για μένα είναι ομολογουμένως σημαντική και ξεχωριστή στιγμή και νοιώθω βαθιά ικανοποίηση για την τιμή που μου γίνεται και θέλω να ευχαριστήσω όλους και ιδιαίτερα τον κ.Γιάννη Παλάτο. Θα συνεχίσω με το ίδιο πάθος και την ίδια δύναμη, να υπηρετώ το άθλημα που αγάπησα, πρώτα σαν παίκτης και μετέπειτα σαν προπονητής, ελπίζοντας ότι θα προσθέσω και εγώ ένα λιθαράκι στην ανάπτυξη του».

    Comments are closed.