Bookmarks

    Μετά το ρεπό της Τρίτης (20/1) οι παίκτες της Καβάλας επέστρεψαν από σήμερα Τετάρτη (21/1) στις καθημερινές προπονήσεις και το ενδιαφέρον όλων πλέον είναι επικεντρωμένο στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στη Καστοριά την επόμενη Τετάρτη (28/1), για την 15η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Μία αγωνιστική με την οποία, ολοκληρώνεται ο 1ος  γύρος του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     


    Μονόδρομος είναι η νίκη

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι για τον Α.Ο.Κ. η νίκη αποτελεί μονόδρομο στο εκτός έδρας παιχνίδι στην ακριτική Καστοριά, το παιχνίδι χρειάζεται τεράστια προσοχή και αυτό γιατί οι γηπεδούχοι παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης στην προσπάθεια που κάνουν για να «αναστηθούν».

     

    Γνωστά είναι τα προβλήματα

    Την ίδια ώρα θα πρέπει να τονίσουμε το γεγονός ότι για το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στην Καστοριά γνωστά είναι τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει σε επίπεδο τραυματισμών ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης. Προβλήματα τα οποία έχουν να κάνουν με τις απουσίες των ποδοσφαιριστών Θωμά Γκαρακίδη και Δημοσθένη Κοσμίδη. Ο αμυντικός-στόπερ του Α.Ο.Κ. που δεν έχει δικαίωμα για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Καστοριά, αφού συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον Άρη Θεσσαλονίκης τραυματίστηκε και οδηγήθηκε σε αναγκαστική αλλαγή. Πιο συγκεκριμένα ο Θωμάς Γκαρακλίδης υπέστη θλάση στους προσαγωγούς και θα χρειαστεί να περάσουν 3 περίπου εβδομάδες για να επιστρέψει σε ποδοσφαιρική δράση. Την ίδια ώρα να τονίσουμε ότι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. για την αναμέτρηση μέσα στη Καστοριά δεν υπολογίζεται ο Δημοσθένης Κοσμίδης ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στον αστράγαλο και θα χρειαστεί περίπου ενάμιση μήνα περίπου για να επιστρέψει σε ποδοσφαιρική δράση. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε το γεγονός ότι ο ποδοσφαιριστής Μιχάλης Μπαντάνης που είχε υποβληθεί σε εγχείρηση στους κοιλιακούς πλέον έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του τραυματισμού του και έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.   

    Comments are closed.