Bookmarks

    «Όλα τα λεφτά» μπορεί να χαρακτηριστεί η 10η αγωνιστική ημέρα για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με όλες τις αναμετρήσεις οι οποίες διεξάγονται την Κυριακή (14/12) στις 3 το μεσημέρι να παρουσιάζουν πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

    Πρόκειται για μία αγωνιστική κατά τη διάρκεια της οποίας θα γίνουν πολλά και σημαντικά παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον τόσο για τις ομάδες οι οποίες διεκδικούν την άνοδο τους στην FootballLeague όσο και για εκείνες που θέλουν να μείνουν στην κατηγορία. Μεταξύ των αναμετρήσεων που παρουσιάζουν πάρα πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον σίγουρα είναι αυτή η οποία διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο των Σερρών με τον τοπικό Πανσερραϊκό να υποδέχεται μέσα σε λίγες ημέρες, για δεύτερη συνεχόμενη φορά την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο άμεσα ενδιαφέρει και την ομάδα της Καβάλας η οποία την ίδια ώρα θα δίνει την δική της μάχη, στο προγραμματισμένο εκτός έδρας παιχνίδι που θα δώσει με αντίπαλο τον Άρη Ακροποτάμου. Πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αγώνες που θα δώσουν, οι άλλοι δύο εκπρόσωποι του καβαλιώτικου ποδοσφαίρου στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα να σημειώσουμε ότι ο Ορφέας Ελευθερούπολης να ταξιδέψει στην γειτονική Δράμα για να αντιμετωπίσει την τοπική Δόξα όπου το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και για τις δύο ομάδες. Τέλος το συγκρότημα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στο γήπεδο του θα υποδεχθεί την ομάδα του Έβρου Σουφλίου. Πρόκειται για μία αναμέτρηση όπου το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο για την ομάδα του Διονύση Μουτάκη η οποία θέλει μόνο τους βαθμούς της νίκης για να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα. Ένα κρίσιμο και πάρα πολύ καθοριστικό παιχνίδι για την ομάδα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος η οποία θέλει μόνο το «τρίποντο» για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

    Η Ερχόμενη – 10η Αγωνιστική

    Συνοπτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής ημέρας για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας με τους αγώνες να ξεκινάν στις 3 το μεσημέρι, έχει ως εξής:

     

    Πανσερραϊκός – Άρης Θεσσαλονίκης

    Απόλλων Αρναίας – Θύελλα Φιλώτα

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Έβρος Σουφλίου

    Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

    Άρης Ακροποτάμου – Καβάλα

    Δόξα Δράμας – Ορφέας Ελευθερούπολης

    Ηρακλής Αμπελοκήπων – Καστοριά

    Εθνικός Νέου Αγιονερίου – Καμπανιακός

     

                                     Η βαθμολογία

     

     

    Βαθμοί

    Τέρματα

    1.

     Καβάλα

    19

    13 – 4

    2.

     Άρης Θεσσαλονίκης

    19

    13 – 7

    3.

     Πανσερραϊκός

    18

    16 – 6

    4.

     Έβρος Σουφλίου

    16

    10 – 6

    5.

     Καµπανιακός

    15

    11 – 7

    6.

     Ορφέας Ελευθερούπολης

    14

    10 – 6

    7.

     Θύελλα Φιλώτα

    13

    9 – 7

    8.

     Εθνικός Αγιονερίου

    13

    7 – 6

    9.

     Δόξα Δράμας

    13

    11- 11

    10.

     Εθνικός Αλεξανδρούπολης

    12

    7 – 8

    11.

     Ηρακλής Αμπελοκήπων

    10

    8 – 8

    12.

     Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

    9

    6 – 8

    13.

     Αναγέννηση Γιαννιτσών

    8

    5 – 11

    14.

     Άρης Ακροποτάμου

    8

    7 – 14

    15.

     Απόλλων Αρναίας

    4

    6 – 13

    16.

     Καστοριά

    2

    2 – 14

     

     

     

    Comments are closed.