Bookmarks

    Λόγω έλλειψης ημερομηνιών η Ε.Π.Σ. Καβάλας θα διεξάγει τους αναβληθέντες αγώνες εξαιτίας καιρικών συνθηκών το Σαββατοκύριακο 27/ και 28 Δεκεμβρίου. Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά στο δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από την διοργανώτρια αρχή και στο οποίο να τονίσουμε ότι αναφέρονται όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της τοπικής Ένωσης.

     

    Παράλληλα στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου γίνονται γνωστές και οι ποινές που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας σε παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές καθώς και σε Σωματεία τα οποία ανήκουν στο δυναμικό της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

     

    Αναλυτικά το περιεχόμενο δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

    1. Ενημερώνουμε τα σωματεία μας που διατηρούν ποδοσφαιρικό τμήμα με παιδιά ηλικίας 7-10 ετών αλλά και ενεργό τμήμα ανδρών στο τρέχον πρωτάθλημα και το είχαν δηλώσει στην Ένωση προκειμένου να ενταχθούν στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΟΠΑΠ ΑΕ ότι μπορούν να περνούν  από την Δευτέρα 15-12-2014 από την γραμματεία της Ένωσης για να παραλάβουν το Έντυπο υλικό που έχει αποσταλεί για λογαριασμό τους.

      

    2. Τα Τουρνουά (Κ-10) και (Κ-8) που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Καβάλας την Κυριακή 14-12-2014 θα διεξαχθούν στα γήπεδα Mudialito των Αμισιανών και Σφαγείων καβάλας αντίστοιχα. Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης και έχει διατεθεί από την γραμματεία μας.

     

    3. Λόγω έλλειψης ημερομηνιών η Ε.Π.Σ. Καβάλας θα διεξάγει τους αναβληθέντες αγώνες εξαιτίας καιρικών συνθηκών το Σαββατοκύριακο 27-28/12/2014. Αναλυτικό πρόγραμμα έχει αποσταλεί στο σωματείο μέσω των Φύλλων Αγώνων.

     

    4. Ο αναβληθείς αγώνας ΜΑ Μεσορόπης-Φρίξος Ελευθερουπολης θα διεξαχθεί το Σάββατο 13-12-2014 και ώρα 3μμ στο γήπεδο Ελευθ/λης. Ο αναβληθείς αγώνας Α.Ο. Ελαιοχωρίου-Φίλιππος Χρυσοκάστρου θα διεξαχθεί την Κυριακή 14-12-2014 και ώρα 11πμ στο γήπεδο Ελαιοχωρίου.

     

    5. Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες Μυρμιδόνες Καβάλας-Άρης Πρίνου, Ναζιανζός Νέας Καρβάλης-Αναγέννηση Λιμεναρίων και Δόξα Θεολόγου-Κεραυνός Πέρνης θα αρχίσουν κατά (30’) λεπτά νωρίτερα από την προγραμματισθείσα ώρα έναρξής τους.

     

    6. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:  

    Kοτσέλα Π. Ποσειδώνας Καβάλας, 1 αγωνιστική

    Τουνουσίδης Αν. Ποσειδώνας Καβάλας, 1 αγωνιστική

    Μυλωνάς Γ. Αετός Ερατεινού, 1 αγωνιστική

    Παπάζογλου Π.  (Πρόεδρος) Ποσειδώνα Καβάλας έγγραφη επίπληξη

     

    Πρωταθλήματα Υποδομής

     

    Τιμωρείται ο προπονητής ποδοσφαίρου της Ακαδημίας Ελπίδες ,Γεώργιος Παπανδρέου με ποινή αποκλεισμού εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για τρεις (3) μήνες. Η τιμωρία επιβλήθηκε για όσα έλαβαν χώρα στον αγώνα Ακαδημία Ελπίδες –Κεραυνός Κρηνίδων για το πρωτάθλημα της κατηγορίας (Κ-16).

     

    Τιμωρείται ο ποδοσφαιριστής Θωμαΐδης Δ. με αρ.δελτίου Ε.Π.Ο. 1317372 του σωματείου Ακαδημία Ελπίδες με ποινή αποκλεισμού (2) αγωνιστικών ημερών.

     

    Comments are closed.