Bookmarks

    Μπορεί η φημολογία που αναπτύσσεται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα μεταγραφικά του Α.Ο.Κ. να βρίσκεται στο επίκεντρο  ωστόσο εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι τους ιθύνοντες των «Αργοναυτών» τους ενδιαφέρουν άλλα πράγματα και κυρίως οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που ακολουθούν για τον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Πιο συγκεκριμένα το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού του Α.Ο.Κ. έρχεται σε δεύτερη μοίρα μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και αυτό γιατί ο Α.Ο.Κ. έχει να δώσει τρία (3) πολύ σημαντικά παιχνίδια από τα οποία θα κριθούν πάρα πολλά πράγματα, σε ότι έχει να κάνει με το θέμα της ανόδου στην FootballLeague. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τρεις (3) αγώνες «φωτιά» εκ των οποίων μάλιστα το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη τους δύο από αυτούς θα τους δώσει μακριά από το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».  Ειδικότερα την ερχόμενη Κυριακή (14/12) ο Α.Ο.Κ. θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον Άρη Ακροποτάμου ενώ μερικές μέρες αργότερα την Τετάρτη (17/12) περιμένει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι την ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη. Πιο συγκεκριμένα ο Α.Ο.Κ. θα υποδεχθεί στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος το συγκρότημα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος ενώ οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις μέσα στο 2014 ολοκληρώνονται την μεθεπόμενη Κυριακή (21/12) με την Καβάλα να ταξιδεύει στις Σέρρες για να αγωνιστεί για την 12η αγωνιστική κόντρα στον τοπικό Πανσερραϊκό. Βεβαίως εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη στα συγκεκριμένα τρία (3) παιχνίδια θα επιδιώξει να συγκεντρώσει, όσο περισσότερους βαθμούς γίνεται και κυρίως θέλει να αποχαιρετήσει το 2014 έχοντας βάλει τις καλύτερες βάσεις για άνοδο στην FootballLeague. Με βάση λοιπόν το δύσκολο πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Α.Ο.Κ. να βγάλει σε πέρας στις τρεις (3) αγωνιστικές που ακολουθούν, τα μεταγραφικά βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα μιας και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και πιο συγκεκριμένα ο 1ος όμιλος θα ξεκινήσει και πάλι στις 11 Ιανουαρίου. Μάλιστα στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ. και ειδικότερα τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας, έχουν μπροστά τους μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να επεξεργαστούν και το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.

     

    Κοιτάνε το παιχνίδι με τον Ακροπόταμο

    Σε αγωνιστικό επίπεδο να σημειώσουμε ότι το μυαλό όλων όσων βρίσκονται μέσα στα αποδυτήρια της Καβάλας στρέφεται και μόνο στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής με τον Ακροπόταμο ενώ από την πλευρά του ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης πλην της περίπτωσης του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπαντάνη που αντιμετωπίζει πρόβλημα με τους κοιλιακούς δεν «πονοκεφαλιάζει» για άλλη απουσία.     

    Comments are closed.