Bookmarks

    Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Καβάλας ενημερώνει τους εκπροσώπους των ερασιτεχνικών σωματείων που ανήκουν στην δύναμη της, με σχετικό δελτίο τύπου, ότι για να προχωρήσουν σε μεταγραφές κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, θα πρέπει πρώτα να εξοφλήσουν τις οφειλές που έχουν σε υπερκείμενες αρχές, όπως είναι η διοργανώτρια αρχή.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά, στο σχετικό δελτίο τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας στο οποίο μάλιστα αναφέρονται και όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

    Το δελτίο της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου το οποίο εκδόθηκε από την Διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι το εξής:

     

    1. Ενημερώνουμε έγκαιρα τα σωματεία μας ενόψει έναρξης της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου 2015 ότι δεν μπορούν να αποκτούν, να αποδεσμεύουν και να παραχωρούν με οποιοδήποτε τρόπο ποδοσφαιριστές, τα σωματεία τα οποία οφείλουν χρηματικά ποσά από οποιοδήποτε λόγο σε υπερκείμενες αρχές (Ένωση-ΕΠΟ). Για το λόγο αυτό τα σωματεία που έχουν οφειλή πρέπει άμεσα να την εξοφλήσουν στη γραμματεία της Ένωσης.

     

    2. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενόψει των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς εύχεται σε όλους χρόνια πολλά.

     

    3. Όσα σωματεία διατηρούν τμήματα υποδομής με ποδοσφαιριστές ηλικίας (7-10) ετών μπορούν να προμηθευτούν το ειδικό έντυπο υλικό της ΟΠΑΠ Α.Ε. προκειμένου να ενημερωθούν για το «Αναπτυξιακό πρόγραμμα των Ακαδημιών»

     

    4. Οι μικτές μας ομάδες Νέων και Παίδων, την Τετάρτη 17-12-14 αγωνίστηκαν στην Δράμα απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες της , όπου οι Νέοι μας απόσπασαν «Λευκή» ισοπαλία  ενώ οι Παίδες μας έχασαν με σκορ (3-2).

     

    5. Οι μικτές μας ομάδες την Τετάρτη 7-1-2015 υποδέχονται τις μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Θράκης  για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

     

    6. Ο ποδοσφαιρικός αγώνας Βύρων Καβάλας- Ασπίδα Πολυστύλου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 14-1-2015 ώρα 3μμ.

     

    7. Ο αναβληθείς λόγω καιρικών συνθηκών αγώνας Θεαγένης Θάσου-Ναζιανζός Νέας Καρβάλης θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21-1-2015 ώρα 3μμ.

     

    8. Η Πειθαρχική Επιτροπή επέβαλε τις παρακάτω ποινές:  

    Βιόπουλος Π. Κεραυνός Πέρνης, 3 αγωνιστικές

    Μαυρομάτης Ι. Α.Ο. Ελαιοχωρίου, 2 αγωνιστικές

    Ασλανίδης Ν. Απόλλων Χρυσοχωρίου, 2 αγωνιστικές

    ΚodraK. N. M.A. Ορφανίου, 2 αγωνιστικές,

    Ίσα Ν. Α.Ε. Καβάλας, 1 αγωνιστική

    Κέρθι Αλ. Μυρμιδόνες Καβάλας, 1αγωνιστική

    Κανταζίδης Π. N. M.A. Ορφανίου, 1 αγωνιστική

    Καρακουλίδης Α. Φίλιππος Χρυσοκάστρου, 1 αγωνιστική

     

    Χατζατίδης Ηλ..(παράγοντας) Α.Ε. Καβάλας, (5) μήνες εκτός γηπέδων.

    Σωματείο Ναζιανζός Νέας Καρβάλης, χρηματικό πρόστιμο (30) ευρώ.

    Στυλιανού Π. (προπονητής) Μ.Α. Αντιφιλίππων, χρηματικό πρόστιμο (30) ευρώ.

    Comments are closed.