Bookmarks

    Με ένα σπουδαίο διπλό, αυτό στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό την ερχόμενη Κυριακή (21/12), θέλει ο Α.Ο.Κ. και οι φίλαθλοι του να αποχαιρετήσουν το 2014 και με τον τρόπο αυτό οι «Αργοναύτες» δίχως άλλο θα βάλουν τα πιο γερά «θεμέλια» για την μεγάλη επιστροφή στο πρωτάθλημα της FootballLeague. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπου οι «Αργοναύτες» θα αγωνιστούν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και με στόχο τη νίκη σε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι.


    Χωρίς προβλήματα μέσα στις Σέρρες

    Το ευχάριστο πάντως είναι ότι για το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στις Σέρρες ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης δεν αντιμετωπίζει σχεδόν κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και πραγματικά το γεγονός αυτό, διευκολύνει τον ίδιο και τους συνεργάτες του για τον καλύτερο σχεδιασμό των πλάνων τους. Ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, μέρα με την ημέρα λόγω της απουσίας του για μεγάλο χρονικό διάστημα από τις προπονήσεις, βελτιώνεται στον τομέα της φυσικής κατάστασης και όλα δείχνουν ότι ο Γιάννης Ισπυρλίδης θα τον συμπεριλάβει στη αποστολή για την έδρα του Πανσερραϊκού. Αντίθετα η τεχνική ηγεσία της Καβάλας, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπαντάνη ο οποίος υποβλήθηκε σε εγχείρηση ρουτίνας στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε και όλα μετέπειτα δείχνουν να κυλάνε ομαλότατα.

     

    Με τον κόσμο στο πλευρό του

    Η μεγάλη κρισιμότητα της αναμέτρησης που θα δώσει ο Α.Ο.Κ. μέσα στις Σέρρες, έχει δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για μετακίνηση των καβαλιωτών φιλάθλων την Κυριακή (21/12) στο Δημοτικό στάδιο των Σερρών. Να σημειώσουμε ότι εξέλιξη βρίσκεται τόσο η εκδρομή του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες» όσο και η εκδρομή της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας με τις εγγραφές να συνεχίζονται και τις επόμενες ημέρες μέχρι την ημέρα του αγών. Βέβαια εκτός από τις οργανωμένες εκδρομές θα πρέπει να τονίσουμε ότι και δεκάδες άλλοι καβαλιώτες φίλαθλοι αναμένεται οδικός να μετακινηθούν για την πόλη των Σερρών.

    Comments are closed.