Bookmarks

    Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου θα κόψει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίττα της  στο κέντρο διασκέδασης «Ίριδα» στο Κοκκινόχωμα. Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

     

    Αυτά μεταξύ των άλλων γίνονται γνωστά, στο σχετικό δελτίο τύπου το οποίο εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και σε αυτό, γίνονται γνωστές όλες οι τελευταίες δραστηριότητες της διοργανώτριας αρχής.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το περιεχόμενο του δελτίου τύπου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    – «1. Με επιτυχία πέρασαν τα αγωνιστικά και γραπτά τεστ οι διαιτητές της ένωσής μας την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014 στη Βέροια που είναι υποψήφιοι για να αξιολογηθούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

     

    2. Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας την Παρασκευή 16-1-2015 θα κόψει την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίττα της  στο κέντρο διασκέδασης «Ίριδα» στο Κοκκινόχωμα. Για το λόγο αυτό καλεί όλους τους παράγοντες, προπονητές, διαιτητές, ποδοσφαιριστές και φιλάθλους να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

     

    3. Ενημερώνουμε τα σωματεία μας ότι μετά την αναδιάρθρωση του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Σ.Κ. που έγινε την Τρίτη 4-11-2014 τη θέση του εκλιπόντα συμβούλου Ραφτόπουλου Β έλαβε ο κ. Στεφανίδης Αναστάσιος.

     

    4. Την Κυριακή 9-11-2014 θα διεξαχθούν δύο τουρνουά για ποδοσφαιριστές μικρών ηλικιών. Το (Κ10) θα διεξαχθεί στο γήπεδο Γ. Ιωσηφίδη στη Ν. Καρβάλη και το (Κ8) στο γήπεδο Σταυρού Αμυγδαλεώνα.

     

    5. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο παράγοντας του σωματείου Κεραυνού Κρηνίδων κ. Χατζησάββας Χ.

     

    6. Τιμωρήθηκε με αυστηρή έγγραφη επίπληξη ο προπονητής του σωματείου Εθνικού Ν. Καρυάς κ. Πολίτης Κ.

     

    7. Τιμωρήθηκε ο παράγοντας του Εθνικού Νέας Καρυάς κ. Μπαρμπούδης Ι, για ένα μήνα εκτός αγωνιστικών χώρων για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης    Μυρμιδόνες Καβάλας-Εθνικός Ν. Καρυάς. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 10-11-2014.

     

    8. Τιμωρήθηκε ο πρόεδρος του σωματείου ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα κ. Καζαντζίδης Γ με χρηματικό πρόστιμο  πενήντα (50€) και ένα μήνα αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους για όσα αναγράφει στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της συνάντησης ΠΑΟΚ ΑΓ.Ανδρέα- Ασπίδα Πολύστύλου. Η ποινή του αρχίζει από την Δευτέρα 10-11-2014.

     

    9. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Κεχαγιάς Ν. Παγγαίο 1 αγωνιστική

    Κάλφας Ε. Μυρμιδόνες Καβάλας 1 αγωνιστική

    Κοντογεωργίου Α. Αναγέννηση Λιμεναρίων 1 αγωνιστική».

     

    Comments are closed.