Bookmarks

    Την πεποίθηση του πως η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας από εδώ και πέρα θα αρχίσει να ρολάρει και να δείχνει τις δυνατότητες της εξέφρασε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Kavala.BC» ο Βασίλης Αγγελακοπουλος.

     

    -Πως είδες το ξεκίνημα της ομάδας σε αυτές τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές;

    – «Κοιτάξτε εμείς περάσαμε ένα περίεργο καλοκαίρι και ξαφνικά βρεθήκαμε να παίζουμε Α2 αφού είχαμε δικαιολογημένες προσδοκίες για την Α1. Το πρωτάθλημα φέτος ειναι πιο ανταγωνιστικό και θεωρώ, όπως φάνηκε άλλωστε από τις πρώτες αγωνιστικές πως πολλές ομάδες θα διεκδικήσουν τις δυο προνομιούχες θέσεις. Εμείς τώρα θα αρχίσουμε να ρολάρουμε».

     

    -Οι 4 εκτός από τους 6 πρώτους αγώνες συνιστούν ένα πολύ δύσκολο ξεκινήσαμε. Πέρυσι η ομάδα είχε τρεις ήττες στην αρχή και αυτό την κυνηγούσε μέχρι τέλος…

    – «Το πρόγραμμα σίγουρα είναι δύσκολο όμως οι καλές ομάδες εκεί ξεχωρίζουν. Έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να κερδίζουμε τα δύσκολα ματς».

     

    -Που νομίζεις θα κριθεί η άνοδος;
    – «Στην έδρα! Δεν πρέπει να χάσουμε ούτε ένα ματς. Πέρυσι είχαμε χάσει από την ΑΕΚ, εάν δεν είχαμε χάσει εκείνο το ματς η ΑΕΚ θα έπαιζε αλλιώς στο τέλος με την Αμαλιάδα-και ίσως είχαμε διαφορετική εξέλιξη…
    Εκτός έδρας φυσικά να κερδίσεις παράλληλα όσα περισσότερα ματς μπορείς. Είναι ένα πρωτάθλημα που κάθε ήττα μετράει. Σωστά λέγεται πως είναι Μαραθώνιος και όχι σπριντ! Στο τέλος θα ξεχωρίσουν οι καλοί και ευελπιστούμε να ήμαστε εμείς που φέτος θα πανηγυρίσουμε».

    Comments are closed.