Bookmarks

    Δύο και πλέον ώρες είχε διάρκεια, το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης (29/10) η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με την πορεία της ομάδας, στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας αλλά και γενικότερα, με θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

     

    Στην προγραμματισμένη συνεδρίαση, το παρών τους, έδωσαν ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Σίμος Ανθουλάκης αλλά και όσοι Παλαίμαχοι την συγκροτούν ενώ παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Α.Ο.Κ. Κωνσταντίνος Κανάκης καθώς και οι Τάσος Μεταξάς όπως επίσης και ο Βασίλης Βακιρτζής. Από πλευράς των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν, οι Παύλος Κούντουρας, Κώστας Λιόλιος, Σταμάτης Χρυσαφίδης, Στέλιος Κατρακυλάκης, Λάκης Χατζηαποστολίδης, Δήμος Φιλιππίδης, Αχιλλέας Καρασαββίδης, Δήμος Γιαννακίδης και Γιώργος Μαλλιαρός.

     

    Συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας

     

    Κατά την διάρκεια της, έγινε απολογισμός για την μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία του Α.Ο.Κ. τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στον θεσμό του κυπέλλου στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας  και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Σίμος Ανθουλάκης εξέφρασε τη απόλυτη ικανοποίηση του, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, για το καλό αγωνιστικό πρόσωπο μέχρι τώρα έχει δείξει ο Α.Ο.Κ.. Γενικότερα γύρω από το θέμα αυτό να σημειώσουμε ότι η αποτίμηση η οποία έγινε είχε θετικότατο πέρα για πέρα χαρακτήρα. Από εκεί και πέρα επί τάπητος τέθηκαν και κάποια αλλά ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας, τα οποία έχουν οικονομικό χαρακτήρα. Ειδικότερα να τονίσουμε ότι υπογραμμίστηκε, πως από την πλευρά της η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. παρουσιάζει μία αξιοπιστία και ταυτόχρονα φερεγγυότητα σε όλες τις οικονομικές της συναλλαγές, είτε αυτές έχουν να κάνουν με την ίδια την ομάδα (πληρωμές σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, εργαζόμενους), είτε και προς τρίτους. Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι κατά την διάρκεια της συζήτησης, δόθηκε ιδιαίτερα μεγάλο βάρος στην ανάδειξη τρόπων για την εισροή χρημάτων στο ταμείο της ομάδας, προκειμένου να μην παρατηρηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου που διανύουμε. Σημειώθηκε ότι ιδιαίτερα μεγάλη βαρύτητα θα δοθεί στην λαχειοφόρο αγορά, που είδη ξεκίνησε με την διάθεση των λαχνών και με δώρο ένα αυτοκίνητο το οποίο θα κερδίσει ο τυχερός, σύμφωνα με την κλήρωση του λαϊκού λαχείου της 27ης Ιανουαρίου του 2015. Να αναφέρουμε ότι το κόστος του κάθε λαχνού ανέρχεται στα 2 ευρώ και σε αυτόν περιέχονται τέσσερα νούμερα. Παράλληλα ειπώθηκε ότι μέσα στα πλάνα της Διοικούσας Επιτροπής του Α.Ο.Κ. είναι το να γίνει χορός, ο οποίος χρονικά προσδιορίζεται προς τα τέλη της χρονιάς που διανύουμε ή στις αρχές του νέου έτους. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να αναφέρουμε ότι συζητήθηκε και η δραστηριοποίηση σύσσωμης, της ποδοσφαιρικής «οικογένειας»των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. προκειμένου οι επιτυχίες, στις δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν στο μέλλον να είναι, ακόμη μεγαλύτερες και πιο πολλές.

    Comments are closed.