Bookmarks

    Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας για το εντός έδρας παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (1/11)  στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου», με αντίπαλο τον Ηλυσιακό. Ένα παιχνίδι το οποίο ανήκει στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρηθεί κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι μετά την ήττα που γνώρισε στο Ηράκλειο Κρήτης από τον ΟΦΗ η Ένωση, η νίκη απέναντι στον Ηλυσιακό αύριο, αποτελεί ανάγκη επιτακτική. Πρόκειται για ένα παιχνίδι κομβικό για την ομάδα του Γιάννη Τζήμα η οποία θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά, θα πρέπει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό και με καθαρό μυαλό θα πρέπει να δει τις περαιτέρω υποχρεώσεις της, στις αγωνιστικές που θα ακολουθήσουν. Τέλος να αναφέρουμε ότι το αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής της Ένωσης Γιάννης Τζήμας για το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα.

    6 Responses to “Μετά την «Οδύσσεια» της η Ένωση επιστρέφει το Σάββατο (1/11) στις 5 το απόγευμα στο κλειστό «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με μόνο στόχο τη νίκη κόντρα στον Ηλυσιακό”