Bookmarks

    Τη δική του διαδρομή στον θεσμό του κυπέλλου, του 1ου ομίλου της  Γ΄Εθνικής κατηγορίας θέλει να χαράξει ο Α.Ο.Κ. και για να γίνει αυτό η νίκη την Κυριακή (26/10) στις 2:30 το μεσημέρι στο δημοτικό γήπεδο της Αλεξανδρούπολης, σε βάρος του τοπικού Εθνικού χαρακτηρίζεται ως ανάγκη επιτακτική.

     

    Πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο ανήκει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη που θα παραταχθεί με γεμάτο σχεδόν το «οπλοστάσιο», θα επιδιώξει να ξεπεράσει το εμπόδιο των γηπεδούχων «σφραγίζοντας» το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

     

    Είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι η ομάδα της Καβάλας παρά την εντός έδρας ισοπαλία για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Απόλλων Αρναίας, είναι σε πάρα πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και ο βαθμός ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του είναι αρκετά καλός. Μάλιστα μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις όλη την εβδομάδα που διανύσαμε, ο προπονητής Γιάννης Ισπυρλίδης είχε την δυνατότητα να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις, για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται οι ποδοσφαιριστές του. Τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Η ομάδα της Καβάλας θα ταξιδέψει την Κυριακή (26/10) το πρωί για την Αλεξανδρούπολη και το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Ισπυρλίδης, ακούει στο όνομα του ποδοσφαιριστή Αμβρόσιου Παπαδόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής της Καβάλας διανύει στάδιο αποθεραπείας και θα χρειαστεί τουλάχιστον έναν ακόμη μήνα προκειμένου να αποθεραπευτεί πλήρως για να τεθεί στην διάθεση του προπονητή των «Αργοναυτών». Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Ισπυρλίδης για τον αγώνα του κυπέλλου δεν αντιμετωπίζει επιπλέον προβλήματα και η τελευταία προπόνηση έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο (25/10) το πρωί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη». Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε το γεγονός ότι η αποστολή του Α.Ο.Κ. θα ταξιδέψει οδικός την Κυριακή (26/10) το πρωί για την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

     

    Οι διαιτητές του κυπέλλου

     

    Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 2ης αγωνιστικής του Κυπέλλου στον 1ο όμιλο που θα διεξαχθούν.

     

    Αναλυτικά:

    Καμπανιακός – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος
    Απόστολος Τζουμαλάκης,Χρήστος  Κρυωνάς, Αναστάσιος Ζιγκερίδης (Σερρών)

     

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Καβάλα
    Ευστάθιος Γκορτσίλας, Ανατόλιος Καζατσκίδης, Νικόλαος  Συμεωνίδης (Μακεδονίας)

     

    Πανσερραϊκός – Ηρακλής Αμπελοκήπων
    Στέφανος Κουμπαράκης, Ευθύμιος  Δημητριάδης (Θράκης), Φώτιος Καμπερίδης (Καβάλας)

     

    Άρης Θεσσαλονίκης– Καστοριά
    Λάμπρος Βλιώρας, Αχιλλέας  Νίκζας, Κωνσταντίνος Ακρίβος (Λάρισας)

     

    Comments are closed.