Bookmarks

    Συνέντευξη τύπου, στο καφέ VERO,  έδωσαν το απόγευμα της Τρίτης (21/10) το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Ορμή και ο Δήμος Παγγαίου ενόψει του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πυγμαχίας παίδων-παμπαίδων που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Ελευθερούπολης, στο διάστημα 24-27/10.

     

    Ο πρόεδρος του Α.Ο. Ορμή, Βασίλης Βεργόπουλος, είπε μεταξύ άλλων ότι η διοργάνωση είναι μια καλή διαφήμιση για το τόπο μας, καθώς θα έρθουν πολλοί από διάφορα σημεία της Ελλάδας και θα τονωθεί η τοπική οικονομία. Επίσης, τόνισε ότι θα βοηθηθούν και οι σύλλογοι του νομού μας καθώς θα έπρεπε να δώσουν ένα σεβαστό ποσό για να λάβουν μέρος σε αγώνες αν αυτοί γινόταν σε άλλη πόλη και συμπλήρωσε: «Το κέντρο έρχεται στην επαρχία και όχι το αντίστροφο».  Ευχαρίστησε στη συνέχεια το δήμο Παγγαίου για την πολύτιμη βοήθεια, την Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο σύλλογο  αλλά και τους επιχειρηματίες για την χορηγία τους ώστε να εκδοθεί το οκτασέλιδο φυλλάδιο και οι αφίσες για τους αγώνες. Όπως είπε: «Αφιερώνουμε το Πρωτάθλημα αυτό στον προκάτοχο μου, στον αείμνηστο Τάσο Αραμπατζή. Είναι ένα αγωνιστικό μνημόσυνο».

     

    Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Παγγαίου, Αποστολία Δημητρακούδη, είπε με τη σειρά της:

    – «Ευχαριστούμε την Ομοσπονδία για άλλη μια φορά που εμπιστεύτηκε το δήμο μας. Οφείλω να συγχαρώ τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου ΑΟ Ορμή αλλά και τον δάσκαλο Μπάμπη Αραμπατζή για την τεράστια προσπάθεια ώστε να έχουμε μια άρτια διοργάνωση. Εμείς ως δήμος κάναμε ό,τι μπορούσαμε και ελπίζουμε σε μεταγενέστερα να μπορέσουμε να βοηθήσουμε περισσότερο σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Η Κοινωφελής Επιχείρηση Παγγαίου είναι υπεύθυνη για τις εκδηλώσεις αυτές και όταν αναλάβαμε την 1η Σεπτεμβρίου δεν υπήρχαν χρήματα. Δίνουμε όμως ένα μικρό χρηματικό ποσό για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και παραχωρούμε και τις εγκαταστάσεις. Το άθλημα είναι γνωστό στην περιοχή, έχουμε συλλόγους με επιτυχίες και είναι καλό για το δήμο μας να κάνουμε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Αυτή τη στιγμή αυτό μπορούσαμε και αυτό προσφέραμε».

     

     

    Τον λόγο πήρε ο έφορος του Α.Ο. Ορμή, Μιχάλης Παπαδόπουλος, που χαρακτήρισε την Ελευθερούπολη «πυγμαχομάνα» δικαιολογώντας το ως εξής:

    – «Έχει συλλόγους με διακρίσεις. Όποτε κλήθηκε ο σύλλογος μας ή οποιοσδήποτε σύλλογος της περιοχής να διοργανώσει αγώνες τα καταφέραμε. Πρωτεργάτης της επιτυχίας μας είναι ο προπονητής μας Μπάμπης Αραμπατζής. Είναι η ψυχή του συλλόγου και μπορεί να προσπαθούμε όλοι μαζί αλλά η δική του παρουσία δίνει άλλη διάσταση. Πιστεύω ότι θα είναι μια ακόμη πετυχημένη διοργάνωση που θα κάνει γνωστό το δήμο μας και το σύλλογο μας».

     

    Ο Μπάμπης Αραμπατζής δεν μπορούσε να μην απαντήσει στις φιλοφρονήσεις:

    – «Η ψυχή της συλλόγου, όπως λέτε, δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αν δεν υπήρχε πίσω το εννιαμελές συμβούλιο. Με τη συνεργασία όλων γίνεται εξαιρετική δουλειά γι’ αυτό και πετύχαμε μέχρι τώρα». Ο προπονητής του Α.Ο. Ορμή αναφέρθηκε στις συμμετοχές που όπως είπε είναι τελικά 98, 67 παίδες και 31 παμπαίδες και συμπλήρωσε: «Περίμενα ότι θα έχουμε περισσότερους αθλητές αλλά λόγω οικονομικής κρίσης πολλοί σύλλογοι δεν μπορούν να καλύψουν τα έξοδα. Από το νομό μας θα είναι ο ΑΟ Ορμή με πέντε αθλητές, οι Μαχητές Νέας Περάμου και οι Μαχητές Ελευθερούπολης. Πιστεύω ότι θα έχουμε αρκετές διακρίσεις ».
    Για την ομάδα του ΑΟ Ορμή θα αγωνιστούν δύο αθλητές στη κατηγορία παμπαίδων και πιο συγκεκριμένα οι: Βασίλης Χαραλαμπίδης στα 48 κιλά και ο Σταύρος Τογκουσίδης στα 63 κιλά. Ο δεύτερος μάλιστα αναγκάστηκε να χάσει 3 κιλά σε δύο εβδομάδες για να πάρει μέρος στην διοργάνωση, με μεγάλη προσπάθεια και δουλειά.

     

    Στους παίδες θα συμμετέχουν ο  Στράτος Κεκρόπουλος στα 52 κιλά, που θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση με το σύλλογο καθώς παίρνει μετεγγραφή στους Μαχητές Νέας Περάμου, ο Νίκος Χατζηγιαννάκης που προπονείται στον ΑΣ ΖΕΥΣ με τον οποίο συνεργάζεται ο ΑΟ Ορμή και ο Νίκος Τζαλιάδης στα 80+ κιλά.

     

    Το πρόγραμμα

    Το πρωί της Παρασκευής (24/10) θα γίνει η ζύγιση και η κλήρωση. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 5μ.μ.

    Το πρωί του Σαββάτου  (25/10) θα γίνει ζύγιση αθλητών και στις 5μ.μ. θα ξεκινήσουν πάλι στις 5μ.μ. Στις 6.30μ.μ. θα γίνει η τελετή έναρξης με τους χαιρετισμούς. Αγώνες θα έχει το πρωί της Κυριακής (26/10) και το πρωί της Δευτέρας (27/10).

     

    Comments are closed.