Bookmarks

    Στον θεσμό του κυπέλλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας αλλά και στο πρωτάθλημα, είναι υποχρεωμένος να στρέψει την προσοχή του ο Α.Ο.Κ. με στόχο την διάκριση. Έτσι μέσα από τους αγώνες που θα ακολουθήσουν, η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη θα επιδιώξει να πάρει να νικηφόρα αποτελέσματα προκειμένου να κάνει ακόμα ένα βήμα για την υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει.

     

    Η νίκη πρόκριση μέσα στην Αλεξανδρούπολη

     

    Έτσι την ερχόμενη Κυριακή (26/10) το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη θα ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη για να διεκδικήσει την νίκη πρόκριση απέναντι στον τοπικό Εθνικό, για το κύπελλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ένα παιχνίδι το οποίο, εντός των αποδυτηρίων της Καβάλας, το αντιμετωπίζουν με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και αυτό γιατί η προσεχής αντίπαλος του Α.Ο.Κ., στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας έχει αποδείξει, πόσο υπολογίσιμος αντίπαλος είναι. Το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται και απαιτεί πάρα πολύ μεγάλη προσοχή προκειμένου ο Α.Ο.Κ. στο τέλος, να πανηγυρίσει τον πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μάλιστα να σημειωθεί ότι και για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τα προβλήματα για τον προπονητή της Καβάλας είναι γνωστά με τον Γιάννη Ισπυρλίδη να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας. Kαι αυτό γιατί μοναδικό πρόβλημα για την τεχνική ηγεσία της Καβάλας για το εκτός έδρας παιχνίδι του κυπέλλου στην έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, αποτελεί ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή Αμβρόσιου Παπαδόπουλου. Έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο 3ου βαθμού και η επιστροφή του σε ποδοσφαιρική δράση υπολογίζεται στα τέλη Νοεμβρίου.

     

    Ρεπό και επιστροφή στις προπονήσεις

     

    Σε όλα τα παραπάνω θα πρέπει να σημειώσουμε το γεγονός ότι σήμερα Τρίτη (21/10) ο προπονητής της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές τους αφενός για να ξεκουραστούν, αφετέρου δε για ανασύνταξη δυνάμεων μετά την απρόσμενη εντός έδρας ισοπαλία με τον Απόλλων Αρναίας με σκορ (1-1). Ήταν ένα αποτέλεσμα ανέλπιστο πραγματικά για την ομάδα της Καβάλας αλλά ωστόσο το αποτέλεσμα αυτό σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επηρεάσει αρνητικά τους παίκτες της Καβάλας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έρχονται. Μάλιστα από την πλευρά του, ο προπονητής του Α.Ο.Κ. Γιάννης Ισπυρλίδης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλων Αρναίας, υπογράμμισε ότι: «η ομάδα είναι υποχρεωμένη να τραβήξει τον δρόμο της»

     

    Comments are closed.