Bookmarks

    «Ανοιχτούς λογαριασμούς» μάλλον ελάχιστους έως μηδαμινούς, για τον επαναληπτικό αγώνα άφησαν σήμερα Τετάρτη (15/10) Κεραυνός Πέρνης και Νέστος Χρυσούπολης στον πρώτο αγώνα που έδωσαν, της ημιτελικής φάσης του κυπέλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας και ο οποίος παρουσίασε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

     

    Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη πέρασε σας «σίφουνας από το γήπεδο της Πέρνης με το εντυπωσιακό σκορ (0-4) και πλέον κάνει όνειρα για τη συμμετοχή της στον τελικό του φετινού θεσμού του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας. Τα τέρματα για τους νικητές πέτυχαν οι Μαχαιρούδης, Χασάνογλου (2) και Μπαταλίδης

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η αναμέτρηση είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον. Ωστόσο είχε  δύναμη, πάθος, αποφασιστικότητα και κυρίως αρκετές ευκαιρίες μπροστά και στις δύο εστίες. Το σίγουρο είναι ότι ο Νέστος Χρυσούπολης με την εντυπωσιακή νίκη του με σκορ (0-4) δεν αφήνει κανένα απολύτως περιθώριο στην ομάδα του Κεραυνού Πέρνης να σκέφτεται παρά μόνο το θαύμα.

     

    ΠΕΡΝΗ: Αγαθόπουλος, Ρούντι (79’ Γιαννόπουλος), Ιβανίδης (50’ Βιόπουλος), Προδρομίτης, Κωνσταντάρας, Καρυπίδης, Μορφακίδης, Αρχοντής, Μπουλγούρας, Μπαρί ογλού, Άγγος.

    ΝΕΣΤΟΣ: Καραβελίδης, Στέρεφ (82’ Τσέκος), Γαμβρέλης, Σιαματάς, Παυλακάκης, Μανούκος, Χασάνογλου (61’ Δεσύλλας), Γκατζολάρι, Μαχαιρούδης, Κούτεφ, Ζγκούρι (46’ Μπαταλίδης).

     

    Στις 2 Νοεμβρίου συμπληρώνεται η 4άδα

    Βέβαια να σημειώσουμε ότι για να συμπληρωθεί η τετράδα των αγώνων της ημιτελικής φάσης, του φετινού θεσμού του κυπέλου της τοπικής μας Ένωσης θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση μεταξύ της Δόξας Θεολόγου και της Α.Ε. Καβάλας. Ένα παιχνίδι το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στης 3 το μεσημέρι στο γήπεδο του Ποτού. Να σημειώσουμε ότι την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ του Νέστου Χρυσούπολης και του Κεραυνού Πέρνης. Την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί από την διοργανώτρια αρχή να διεξαχθεί και ο πρώτος εκ των δύω άλλων αγώνων, του δεύτερου ημιτελικού του κυπέλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας. Ο νικητής του αγώνα της Δόξας Θεολόγου με την Α.Ε. Καβάλας  θα υποδεχθεί τον Άρη Ζυγού.

    Comments are closed.