Bookmarks

    Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη αγωνιστική του υποχρέωση, στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας, η Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, σε ένα δυνατό φιλικό που έδωσε σήμερα Τετάρτη (15/10)το απόγευμα στο κλειστό της Καλαμίτσας «Αλεξάνδρα Δήμογλου» με αντίπαλο τον ΚΑΟ Δράμας, γνώρισε την ήττα με σκορ (54-59).

     

    Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης, Γιάννης Τζήμας έβγαλε πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητας  των παικτών του ενόψει του εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας το ερχόμενο Σάββατο (18/10) με αντίπαλο τον Ερμή Λαγκαδά για το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Συμπερασματικά να αναφέρουμε ότι στο φιλικό παιχνίδι με το ΚΑΟ Δράμας οι παίκτες  της Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας έδειξαν σημαντική δυναμική, είχαν διάθεση και έπαιξαν καλό μπάσκετ και το βασικότερο είναι, πως έδειξαν πανέτοιμοι από κάθε πλευρά για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά.

    Τα δεκάλεπτα: 12-11, 36-29, 43-38, 54-58

    Οι πόντοι Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας: Κρστέφσκι 8, Τότσιος 9 (1), Καλαμπάκας 5 (1), Καραποστόλου 2, Αγγελακόπουλος 2, Παπαρέγκας, Γκέλιος 2, Χαρισμίδης 4, Βελισσαρίου 6 (2), Καλαϊτζίδης 3, Καράμπουλας 13 (1)

     

    Ορίστηκε η αναμέτρηση με τον Αετός ΓΑΣ

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι ο αναβληθείς αγώνας Αετός ΓΑΣ – Ε.Κ. Καβάλας για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο Στρέφη.

    3 Responses to “Έδειξε έτοιμη η Ένωση Καλαθοσφαίρισης για τον παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά παρά την ήττα σήμερα Τετάρτη (15/10) στο φιλικό από τον Κ.Α.Ο. Δράμας με σκορ (54-59)”