Bookmarks

    Η απουσία αγωνιστικής δραστηριότητας επέτρεψε στον προπονητή της Καβάλας Γιάννη Ισπυρλίδη προκειμένου να δώσει ρεπό στους παίκτες του, το μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου (4-5/10) που διανύσαμε, προκειμένου αφενός να ξεκουραστούν, αφετέρου δε να «φορτώσουν» τις μπαταρίες του εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή (12/10) στα Γιαννιτσά κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.

     

    Το τεχνικό επιτελείο του Α.Ο.Κ. να σημειώσουμε ότι διαπίστωσε το βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών της ομάδας κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εβδομάδας που διανύσαμε μέσα από της καθημερινές προπονήσεις, κατά τη διάρκεια της οποίας το μεγαλύτερο βάρος έπεσε κυρίως σε θέματα τακτικής. Γενικότερα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι η ικανοποίηση που επικρατεί θεωρείται δικαιολογημένη, μιας και οι «Αργοναύτες» από αγώνα σε αγώνα, βελτιώνονται σε αγωνιστικό επίπεδο, φτάνοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα.

     

    Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία

    Μάλιστα από τη Δευτέρα (6/10) το απόγευμα οι παίκτες της Καβάλας, επιστρέφουν στις προπονήσεις προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την Κυριακάτικη αναμέτρηση μέσα στα Γιαννιτσά. Αναμφισβήτητα ο προπονητή της Καβάλας Γιάννης Ισπυρλίδης, αισθάνεται κατά κάποιο τρόπο ανακούφιση, αφού είδε τους Χάρη Παππά και Θωμά Γκαρακλίδη να έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα των τραυματισμών που προέκυψαν μετά τον αγώνα του πρωταθλήματος με τη Δόξα Δράμας. Μάλιστα οι Χάρης Παππάς και Θωμάς Γκαρακλίδης έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και υπολογίζονται κανονικότατα στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να προσθέσουμε ότι είναι θέμα ημερών όπως όλα δείχνουν η έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών, Λαζάρ Πόποβιτς και Μοντέϊρο Ζουνίνιο και πλέον έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την Ε.Π.Ο. προκειμένου να τα αποστείλει στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Καβάλας και στη συνέχεια να τα παραλάβουν οι ιθύνοντες του Α.Ο.Κ.. Κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

    4 Responses to “Ξεκουράστηκαν και «φόρτωσαν» τις μπαταρίες τους οι παίκτες του Α.Ο.Κ και από τη Δευτέρα (6/10) πιάνουν δουλειά για το παιχνίδι με τα Γιαννιτσά”