Bookmarks

    Ο Κ.Α.Ο. Δράμας μπορεί να επικράτησε της Καβάλας με σκορ (80-72) σε φιλικό προετοιμασίας που διεξήχθη στο «Δ. Κραχτίδης» στο πλαίσιο της προετοιμασίας των ομάδων για τη νέα περίοδο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τεχνικός της Ένωσης καλαθοσφαίρισης Καβάλας Γιάννης Τζήμας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του.

     

    Μάλιστα στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της Ένωσης καλαθοσφαίρισης Καβάλας για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Α2 μπάσκετ ανδρών της χωράς μας στην έδρα του Αετού και το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι το ότι η προετοιμασία κυλάει ομαλότατα και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Προβλήματα γενικότερα να σημειώσουμε τραυματισμών δεν υπάρχουν και ο προπονητής Γιάννης Τζήμας για το παιχνίδι της πρεμιέρας το  ερχόμενο Σάββατο (11/10) στην έδρα του Αετού υπολογίζει σε όλους του καλαθοσφαιριστές οι οποίοι ανήκουν στο ράστερ της ομάδας. Σε αγωνιστικό επίπεδο ο Σωτήρης Καραποστόλου έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, έχει αποθεραπευτεί πλήρως, χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό μέσα στη Δράμα και το σίγουρο είναι ότι η ομάδα της Ένωσης θα ταξιδέψει με γεμάτο το «οπλοστάσιο» στην έδρα το Αετού προκειμένου η ομάδα του Γιάννη Τζήμα να φτάσει στην κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου αγώνα στο νέο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας μπάσκετ ανδρών της χώρας μας.

    6 Responses to “Θα ταξιδέψει με γεμάτο το «οπλοστάσιο» η Ένωση καλαθοσφαίρισης Καβάλας το Σάββατο (11/10) στην έδρα του Αετού στην πρεμιέρα της Α2 μπάσκετ”