Bookmarks

    Στην τελική ευθεία έχει μπει από σήμερα Δευτέρα (6/10) το πρόγραμμα της προετοιμασίας στο πλαίσιο της επιστροφής σε ποδοσφαιρική δράση την ερχόμενη Κυριακή (12/10). Και αυτό γιατί μετά την αδράνεια που παρατηρήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (4-5/10) o Α.Ο.Κ. αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής κατηγορίας επιστρέφουν και πάλι στους αγωνιστικούς χώρους.

     

    Να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη είναι υποχρεωμένη να ταξιδέψει την ερχόμενη Κυριακή (12/10) στα Γιαννιτσά προκειμένου να αντιμετωπίσει την τοπική Αναγέννηση. Το σίγουρο είναι ότι για τον Α.Ο.Κ. η νίκη αποτελεί μονόδρομο προκειμένου να πλησιάσει όσο περισσότερο την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

     

    Ξεκίνησε η προετοιμασία

    Μετά το ρεπό που έδωσε στους  παίκτες του για να ξεκουραστούν και ταυτόχρονα για να  «φορτώσουν» τις  μπαταρίες τους, αυτοί επέστρεψαν από σήμερα Δευτέρα (6/10) στις προπονήσεις της ομάδας προκριμένου η προετοιμασία να μπει στην τελική ευθεία, για το εκτός έδρας παιχνίδι στην έδρα της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να θεωρήσουμε κάτι περισσότερο από βέβαιο είναι το γεγονός ότι τα προβλήματα για την τεχνική ηγεσία της Καβάλας έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο. Να σημειωθεί ότι το ιατρικό απουσιολόγιο της ομάδας είναι λευκό και αυτό γιατί δύο ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών τα ξεπέρασαν πλήρως και θα τεθούν στην διάθεση του προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη για το εκτός έδρας παιχνίδι μέσα στα Γιαννιτσά. Από εκεί και πέρα ευχαριστώ για την τεχνική ηγεσία της Καβάλας αποτελεί το ότι, δεν υπάρχει κάποιος ή κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι να αντιμετωπίζουν προβλήματα τιμωρίας. Δηλαδή να σημειώσουμε ότι για την αναμέτρηση μέσα στα Γιαννιτσά η τεχνική ηγεσία της Καβάλας υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές τους οποίους υπολόγιζε στους επίσημους αγώνες που έδωσε ο Α.Ο.Κ. μέχρι σήμερα. Γενικότερα πάντως εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι το κλιμα μέσα στα αποδυτήρια της ομάδας της Καβάλας είναι πάρα πολύ καλό. Σε αυτό εκτίμηση μας είναι ότι το δικό του σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι οι παίκτες άλλα και όσοι βρίσκονται εντός των αποδυτηρίων της ομάδας πληρώθηκαν τα πάντα στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας που διανύσαμε.

    Περιμένουν τα δελτία τους

    Βέβαια το μόνο βέβαιο είναι ότι το μεγαλύτερο βάρος στρέφεται κυρίως στην έκδοση των δελτίων των ποδοσφαιριστών Λαζάρ Πόποβιτς και Μοντέϊρο Ζουνίνιο. Τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας αλλά και η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας πιστεύει ακράδαντα ότι είναι θέμα χρόνου η έκδοση των συγκεκριμένων δελτίων όπως όλοι πιστεύουν, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί τέλος στο σίριαλ το οποίο έχει διαδραματιστεί τις τελευταίες εβδομάδες. Ήδη έχει παρατηρηθεί τεράστια καθυστέρηση στην έκδοση των δελτίων των συγκεκριμένων παικτών κάτι το οποίο δικαιολογημένα προκαλεί τον προβληματισμό σε όσους δραστηριοποιούνται με την ομάδα από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε.

     

    Με τον κόσμο στο πλευρό του

    Η αντίστροφη μέτρηση για το εκτός έδρας παιχνίδι του Α.Ο.Κ. στα Γιαννιτσά έχει ξεκινήσει και στο γήπεδο της Αναγέννησης το παρόν αναμένεται να δώσουν πολλοί καβαλιώτες φίλαθλοι, στηρίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Ισπυρλίδη για την κατάκτηση των 3ο βαθμών της νίκης. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι εκδρομές αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθούν, για την πόλη των Γιαννιτσών τόσο από τους Γαλάζιους Αργοναύτες όσο και από πλευράς της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας.

     

    4 Responses to “Μετά το ρεπό οι παίκτες του Α.Ο.Κ. μπήκαν σε «κίνηση» με το κλίμα να είναι άριστο μέσα στα αποδυτήρια για το παιχνίδι στα Γιαννιτσά”