Bookmarks

    Χωρίς τον Βραζιλιάνο μέσο επιθετικό Μοντέϊρο Ζουνίνιο και τον Σέρβο φορ Λαζάρ Πόποβιτς όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί ο Α.Ο.Κ. μπροστά στο κοινό του, την ερχόμενη Κυριακή (21/9) , κόντρα στη Δόξα Δράμας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

     

    Το γεγονός αυτό οφείλεται ότι η Ε.Π.Ο. δεν έχει προχωρήσει στην έκδοση των δελτίων των συγκεκριμένων παικτών με αποτέλεσμα το «σήριαλ» να συνεχίζεται. Κανένας μάλιστα δεν γνωρίζει πιο θα είναι το χρονικό διάστημα για το οποίο οι ιθύνοντες στην Καβάλα θα πρέπει να κάνουν ακόμη υπομονή, μέχρι που να παραλάβουν μέσω της Ε.Π.Σ. Καβάλας τα δελτία των Μοντέϊρο Ζουνίνιο και Λαζάρ Πόποβιτς. Με βάση μάλιστα τις τελευταίες εξελίξεις, πολύ δύσκολα η διοργανώτρια αρχή θα προχωρήσει σήμερα ή αύριο στην έκδοση των δελτίων τους, προκείμενου οι Μοντέϊρο Ζουνίνιο και Λαζάρ Πόποβιτς να τεθούν τελικά στη διάθεση του προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας. Από κει και πέρα η τεχνική η τεχνική ηγεσία της Καβάλας για την αναμέτρηση του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» μπορεί να υπολογίσει σε όλους τους παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, ακόμη και στις υπηρεσίες του Κοσμίδη ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθάνονταν και τις τελευταίες ημέρες έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

     

    Οικογενειακό δίτερμα

    Με την προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη (18/9) στο βοηθητικό του «Ανθή Καραγιάννη» και περιλάμβανε «οικογενειακό» δίτερμα δόθηκε συνέχεια στην προετοιμασία των «Αργοναυτών» για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα. Ένα παιχνίδι όπου η νίκη για το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη αποτελεί μονόδρομο. Την ίδια ώρα στις τάξεις των φιλάθλων υπάρχει κινητοποίηση προκειμένου στις  κερκίδες του «Ανθή Καραγιάννη» να δώσουν το παρών τους όσο περισσότεροι γίνεται ώστε ο Α.Ο.Κ. να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που το γόητρο έχει τη δική του σημασία και μεγάλη βαρύτητα.

     

    Το δελτίο τύπου

    Τέλος σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ. εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

    – «Η διοικούσα επιτροπή του Α.Ο. Καβάλα ανακοινώνει πως για τον Κυριακάτικο αγώνα (ώρα 16:30) με αντίπαλο την Δόξα Δράμας, θα είναι ανοιχτές για τους φιλάθλους μας οι θύρες 6 και 1 ενώ οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για τους άνδρες και 5 ευρώ για τις γυναίκες. Η δωρεάν είσοδος ισχύει για τους ανέργους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας (εν ισχύ) και της ταυτότητας τους, καθώς και για τους μαθητές κάτω των 18 ετών με την επίδειξη της ταυτότητας ή της μαθητικής κάρτας.
    Έξω από τις θύρες θα πωλούνται και κάρτες διαρκείας για όσους θέλουν να τις προμηθευτούν, διότι την επόμενη εβδομάδα παύει η διάθεση τους. Καλούμε όλους τους Καβαλιώτες να συμπαρασταθούν στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών και να αποτελέσουν τον 12ο παίκτη μας, ώστε ο ΑΟΚ να κατακτήσει τους 3 βαθμούς της νίκης στο γειτονικό ντέρμπι».

     

    Comments are closed.