Bookmarks

    Την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της τοπικής ένωσης, έχει προγραμματιστεί από την Ε.Π.Σ. Καβάλας να πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του φετινού θεσμού του κυπέλλου.

     

    Ήδη την συμμετοχή τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης έχουν εξασφαλίσει, ο Νέστος Χρυσούπολης, ο Κεραυνός Πέρνης, ο Άρης Ζυγού και ο νικητής της αναμέτρησης της Δόξας Θεολόγου με την Α.Ε. Καβάλας. Μάλιστα ο αγώνας της Δόξας Θεολόγου με την Α.Ε. Καβάλας.θα διεξαχθεί σε ημερομηνία όπου ο συγκεκριμένος όμιλος της League που συμμετέχουν οι δύο ομάδες, θα κάνει το προγραμματισμένο του ρεπό. Αυτά μεταξύ των άλλων σημειώνονται στο σχετικό δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    Το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Ε.Π.Σ. Καβάλας περιλαμβάνει τα εξής:

     

    – «1. Ενημερώνουμε τα σωματεία που συνεχίζουν την πορεία τους στο θεσμό του κυπέλλου, ότι η κλήρωση των αγώνων τους για την ημιτελική φάση θα διεξαχθεί την Τρίτη 23-9-2014 και ώρα 6.μ.μ. στα γραφεία της ένωσής. Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες στη φάση αυτή είναι διπλοί (εντός-εκτός).

     

    2. Ο αγώνας κυπέλλου που εκκρεμεί μεταξύ Δόξα Θεολόγου Α.Ε. Καβάλας θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο που ο όμιλος τους θα έχει ρεπό.

     

    3. Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία την Τετάρτη 17-9-2014 στο Δημοτικό στάδιο Ανθή Καραγιάννη τα αγωνιστικά τεστ των διαιτητών τοπικών κατηγοριών της ένωσής μας. Στις δοκιμασίες παρευρέθη σύσσωμη η Επιτροπή Διαιτησίας, φροντίζοντας να δοθεί λύση σε όποιο πρόβλημα τυχόν προέκυπτε.

     

    4. Ο αγώνας πρωταθλήματος Άγιος Λουκάς-Κεραυνός Καλλιράχης για το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, όπως και οι υπόλοιποι εντός έδρας αγώνες του Αγίου Λουκά, θα διεξάγονται στο γήπεδο τoυ Δάτου.

     

    5. Από την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος η Ε.Π.Σ. Καβάλας θα επανδρώσει τους αγώνες της με νοσηλευτές.

    Οι ποδοσφαιρικοί αγώνες Φάρος Μαριών-Πανιώνιος Ξεριάς, Αίας Παναγίας-Θράκη Γραβούνας και Άγιος Λουκάς – Κεραυνός Καλλιράχης θ’ αρχίσουν στις 4.μ.μ. ώρα ενώ ο αγώνας Άρης Πρίνου Μυρμιδόνες Καβάλας στις 11.45.π.μ.

     

    6. Το Δ.Σ. στη συνεδρίασή του τιμώρησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

    Ζαππίδης Π. Μακεδονικός Αμισιανών 1 αγωνιστική

     

    One Response to “Την Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας”