Bookmarks

    Την πρώτη νίκη του στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας πέτυχε σήμερα Κυριακή (21/9) ο Α.Ο.Κ. ο οποίος παρουσία 2.000 φιλάθλων στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Δόξας Δράμας με σκορ (2-0). Μία νίκη πέρα για πέρα δίκαιη για την ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη, η οποία εκμεταλλεύτηκε την ανωτερότητα της κυρίως στην επανάληψη και με γκολ των Μπαντάνη και Παππά πήρε το νικηφόρο αποτέλεσμα.

    Το χρονικό του αγώνα

    Στο 14′ είχαμε την πρώτη αξιόλογη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν το σουτ του Μπρατσιάνι από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα να φύγει λίγο άουτ.. Στο 25′ αυτήν την φορά το σουτ του Παπά από δεξιά είχε την ίδια τύχη. Στο 32′ είχαμε την απευθείας εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Κυριακίδη έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Φυρινίδη. Στο 36′ μετά την σέντρα του Μπρατσιάνι κάτοχος της μπάλας έγινε ο Παππάς Παπά η κεφαλιά του οποίου κατέληξε άουτ. Όμως στο 39’ είχαμε την πρώτη μεγάλη φάση της αναμέτρησης η οποία ανήκει στους φιλοξενούμενους. Ο Σάββας Κυριακίδης μετά από υπέροχη πάσα του Σάββα Μουδούρογλου βγαίνει τετ α τετ με τον Φυρινίδη, σουτάρει μέσα από την περιοχή αριστερά πλάγια και ο τερματοφύλακας της Καβάλας αποκρούει ενστικτωδώς κρατώντας ανέπαφη την εστία του με την έξοχη επέμβαση που πραγματοποίησε. Στην επανάληψη και ειδικότερα στο 49′ είχαμε το κόρνερ από τα δεξιά του Γαβριηλίδη, ο Μπάτζιος πιάνει καρφωτή κεφαλιά στο ύψος της μικρής περιοχής και η μπάλα έφυγε λίγο επάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τιγγιρίδη. Στο 60′ και ενώ ο Α.Ο.Κ. ανέβαζε ρυθμούς από τη σέντρα του Μπαντάνη από τα δεξιά η κεφαλιά του Γαβριηλίδη έστειλε την μπάλα να καταλήξει λίγο άουτ. Για να φτάσουμε στο 72’ χρονικό σημείο όπου ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε στο σκορ. Τότε ο Μπαντάνης διεκδίκησε και κέρδισε την μπάλα στην γωνία του κόρνερ από τον από τον Πετρόπουλο, έφτασε απέναντι στον Τιγγιρίδη και με ένα εκπληκτικό βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας γράφοντας το (1-0). Στο 78’ ο Α.Ο.Κ. καθάρισε το παιχνίδι με το δεύτερο γκολ που σημείωσε. Από την εκτέλεση του φάουλ έξω από την περιοχή και δεξιά για την Καβάλα και στην εξέλιξη της φάσης ο Παπάς βρέθηκε δεξιά στο ύψος της μικρής περιοχής της Δόξας Δράμας και με δυνατό σουτ αφού πήρε πάσα από τον Διαμαντίδη, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-0).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Πολύ καλός ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης Στάθης Γκορτσίλας και οι βοηθοί του οι Θόδωρος Αϊναλής και Χουσεϊν Κούλα, όλοι από την ένωση της Μακεδονίας. Από την Καβάλα κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Γαβριηλίδης και από τη Δόξα Δράμας οι Αθανασιάδης, Γεωργιάδης και Γελαδάρης.
    ΚΑΒΑΛΑ: (Γιάννης Ισπυρλίδης): Φιρινίδης, Κοσμίδης (58’ Σταματόπουλος), Μπαντάνης, Γκαρακλίδης, (46 λ.τ. Μπάτζιος), Ιορδανίδης, Παπαδόπουλος, Παπάς, Γαβριηλίδης, Κανούλας (80’ Βιτλής), Διαμαντίδης, Μπρατσιάνι.

    ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: (Μιχάλης Τσοκακτσίδης): Τιγγιρίδης, Γεωργιάδης, Γελαδάρης, Χαριτωνίδης, Πετρόπουλος, Περσίδης (77’ Δικαιόπουλος), Σμίλιανιτς, Στόικος, Μουδούρογλου, Κυριακίδης, Αθανασιάδης (64’ Κανετίδης).

     

     

    Οι δηώσεις των προπονητών

    Γιάννης Ισπυρλίδης (ΑΟΚ):

    – «Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι για μας αυτό με την ομάδα της Δράμας, αφού έχει την ιδιαιτερότητα του γειτονικού ντέρμπι. Παίξαμε με έναν αξιόμαχο αντίπαλο και εμείς θα πρέπει να σημειώσω ότι είχαμε το άγχος και τη νευρικότητα. Ειδικά στο πρώτο ημίχονο δημιουργήσαμε ελάχιστες ευκαιρίες. Στο β` μέρος μετά το 70` πήραμε περισσότερα μέτρα και πετύχαμε 2 γκολ, γνωρίζοντας ότι η Δόξα Δράμας είναι μια ομάδα που θα κουραστεί αφού δημιουργείται περίπου εδώ και 2 εβδομάδες. Θέλουμε βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αφού και εμείς είμαστε μια ομάδα που τώρα φτιάχνεται. Με τους ξένους θα ξέρουμε οριστικά το τι θα γίνει μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες και πιστεύω ότι θα παίξουν. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Μην ξεχνάτε ότι τώρα, δεν έχουμε Ζουνίνιο- Πόποβιτς αλλά και ο Κοσμίδης έπαιξε για πρώτη φορά».
    Μιχάλης Τσοκακτσίδης (Προπονητής Δόξας Δράμας): – «Είμαστε ομάδα δύο εβδομάδων αλλά πιστέυω ότι ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του αγώνα. Δείξαμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από ότι στο ματς με το Σουφλί. Είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Καρυπίδη να προηγηθούμε απέναντι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Προσπαθήσαμε πολύ και ρισκάραμε μετά το πρώτο γκολ της Καβάλας. Το δεύτερο ήταν πολύ εύκολο γκολ. Θέλει υπομονή και πιστεύω ότι στην συνέχεια θα πάμε καλύτερα».

    1ος Όμιλος – Γ’ Εθνική 2η Αγωνιστική – Τα αποτελέσματα

     

    Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής ημέρας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας ήταν τα εξής:

    Καμπανιακός – Άρης Θεσ. 3-0

    Καστοριά – Εθνικός Αγιονερίου 0-0

    Ορφέας Ελευθερούπολης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-0

    Καβάλα – Δόξα Δράμας 2-0

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου 4-0

    Έβρος Σουφλίου – Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-0

    Θύελλα Φιλώτα – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-1

    Πανσερραϊκός – Απόλλων Αρναίας 3-1

     

    H Βαθμολογία (2η αγωνιστική)

    Πανσερραϊκός (6-1) 6

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (3-0) 6

    Ορφέας Ελευθερούπολης (3-0) 6

    Εθνικός Αλεξανδρούπολης (4-0) 4

    Έβρος Σουφλίου (3-0) 4

    Καβάλα (2-0) 4

    Καμπανιακός (3-2) 3

    Θύελλα Φιλώτα (2-2) 3

    Άρης Θεσσαλονίκης (3-4) 3

    Εθνικός Αγιονερίου (0-0) 2

    Ηρακλής Αμπελοκήπων (0-1) 1

    Καστοριά (1-3) 1

    Αναγέννηση Γιαννιτσών (0-3) 1

    Απόλλων Αρναίας (1-5) 0

    Άρης Ακροποτάμου (1-6) 0

    Δόξα Δράμας (0-5) 0

     

    Η ερχόμενη 3η Αγωνιστική

    Άρης Θεσ. – Εθνικός Αγιονερίου

    Ηρακλής Αμπελοκήπων – Καμπανιακός

    Δόξα Δράμας – Καστοριά

    Άρης Ακροποτάμου – Ορφέας Ελευθερούπολης

    Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καβάλα

    Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

    Απόλλων Αρναίας – Καβάλα

    Θύελλα Φιλώτα – Πανσερραϊκός

     

    8 Responses to “Πιο παραγωγικός και κυρίως πιο αποτελεσματικός ο Α.Ο.Κ. σήμερα Κυριακή (21/9) ξεπέρασε με επιτυχία το εμπόδιο της Δόξας Δράμας και έφτασε δίκαια στη νίκη με σκορ (2-0) με γκολ των Μπαντάνη και Παππά”