Bookmarks

    Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Κεραυνού Κρηνίδων ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου τις προπονήσεις και γενικότερα τις δραστηριότητες της για τη νέα χρονιά, ενώ όπως υπογραμμίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε την Τετάρτη (10/9) στις 5.30μ.μ, θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός για όλα τα τμήματα της.

     

    To δελτίο τύπου

    Στο δελτίο τύπου γίνονται γνωστά τα εξής τα οποία αφορούν στην δράση της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Κεραυνού Κρηνίδων: 

     

    – «1. Ξεκίνησαν οι προπονήσεις για τα τμήματα υποδομής του Κεραυνού Κρηνίδων για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 την 1/9 με μεγάλη συμμετοχή παιδιών και πολλές νέες εγγραφές νεαρών αθλητών από τις Κρηνίδες αλλά και την ευρύτερη περιοχή. Αυτό είναι σημάδι πολύ ενθαρρυντικό και αξιοσημείωτο της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται από τη διοίκηση και τους προπονητές.

     

    2. Την Τετάρτη 10/9 και ώρα 5.30μ.μ. θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός όλων των τμημάτων της Ακαδημίας παρουσία όλων των παιδιών, των προπονητών, της διοίκησης και όλων των γονέων των νεαρών αθλητών, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη.

     

    3. Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Κεραυνού Κρηνίδων ανακοινώνει τη συνεργασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014-2015 με τον γιατρό κ. Νίκο Κιοσέ. Θα παρέχει όλη την ιατρική κάλυψη νεαρών αθλητών προσφορά του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.

     

    4. Ανακοινώνεται το πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων τερματοφυλάκων, με υπεύθυνο προπονητή τον κ. Ευάγγελο Καρασάββα που έχει ξεκινήσει επίσημη συνεργασία με τον Κεραυνό Κρηνίδων για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, στις 5μ.μ. Το πρόγραμμα θα ισχύσει για όλη την αγωνιστική περίοδο.

     

    5. Η διοίκηση του Κεραυνού Κρηνίδων αφουγκραζόμενη τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής μας παρέχει ειδικά διαμορφωμένα πακέτα εγγραφών σε παιδιά, στις οικογένειες των οποίων υπάρχουν δεδομένες δυσκολίες (ανεργία, οικονομικά προβλήματα κ.α.), προσφέροντας ανακούφιση, βοήθεια στους γονείς και τη χαρά του αθλητισμού στα παιδιά.

     

    6. Ευχαριστούμε τον κόσμο, επαγγελματίες και απλούς φιλάθλους, που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα εδώ και πολλά χρόνια και τους θέλουμε πάντα κοντά μας.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στον υπεύθυνο προπονητή της Ακαδημίας του Κεραυνού Κρηνίδων, Γιώργο Παντελίδη (6974-647.458) και στα γραφεία του συλλόγου (2510-516.832)».

     

    8 Responses to “Ξεκίνησε τις προπονήσεις και τις δραστηριότητες της η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Κεραυνού Κρηνίδων τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου”