Bookmarks

    Δελτίο τύπου εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΒΑΛΑ 2004 μέσα από το οποίο κάνει γνωστό ότι η έναρξη λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της ΚΑΒΑΛΑ 2004 έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου. Παράλληλα σημειώνεται ότι η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας του ανδρικού τμήματος της ομάδας τελείωσε επιτυχώς δίνοντας μεγάλη έμφαση στην τεχνική κατάρτιση και στην φυσική κατάσταση.

     

    Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004 περιλαμβάνει τα εξής:

     

    Το Δελτίο τύπου

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΒΑΛΑ 2004 κάνει γνωστά τα εξής:

     

    – «Η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας της ομάδας τελείωσε επιτυχώς δίνοντας μεγάλη έμφαση στην τεχνική κατάρτιση και στην φυσική κατάσταση. Από 20 νεαρούς ποδοσφαιριστές προς το παρόν  αποτελείται το ανδρικό τμήμα της ΚΑΒΑΛΑ 2004 δίνοντας την ευκαιρία  έτσι να αγωνιστούν παιδιά γεννηθέντες από το 1999, 1998,1997, 1996 και 1995 με πρωτεύοντα στόχο τον αθλητισμό, το ήθος, το fair play κάνοντας  καλή παρουσία στην κατηγορία.

     

    -Ο προπονητής της ΚΑΒΑΛΑ 2004 Γιώργος Αλεξανδρίδης περιμένει και κάποιους ακόμη ποδοσφαιριστές να  ενταχθούν στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου προκειμένου να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.

     

    -Τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας ξεκινούν στις 20 Αυγούστου ώστε να μπορούν να βγουν τα πρώτα χρήσιμα συμπεράσματα.

     

    -Οι τερματοφύλακες του σωματείου θα γυμνάζονται καθημερινά με ατομική προπόνηση όπως έχει προβλεφθεί για την φετινή χρονιά.

     

    -Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την υποδοχή νέων παιδιών στα  τμήματα υποδομής του σωματείου καθώς και  εγγραφές που πραγματοποιούνται καθημερινά στο γήπεδο από 18.00-21.00. Πρωτεύων στόχος του σωματείου των μικρών ηλικιών είναι η σωστή διαπαιδαγώγηση  και  πειθαρχία που αποτελούν μέριμνα όλων μας, των γονέων στο σπίτι,των δασκάλων στο σχολείο και την δική μας στο γήπεδο ,στην καθημερινή ημερήσια εκγύμναση των παιδιών. Επίσης στόχος του σωματείου είναι και  η ανάδειξη ταλέντων για τα παιδιά που αγαπούν και αφοσιώνονται στο ποδόσφαιρο. Η έναρξη λειτουργίας των τμημάτων υποδομής της ΚΑΒΑΛΑ 2004 έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου. Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 6933-331.131 και 6999-703.593».

    4 Responses to “Τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η λειτουργία των τμημάτων υποδομής της ΚΑΒΑΛΑΣ 2004 και σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία του ανδρικού τμήματος”