Bookmarks

     

    Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης (7/8) τους πίνακες διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας περιόδου 2014-2015.  Όπως ήταν ήδη γνωστό, λόγω της έλευσης του σκωτσέζου αρχιδιαιτητή Χιού Ντάλας, παρέμειναν χωρίς αλλαγές αφού ο ίδιος θα κρίνει ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα προβιβαστούν. Δεν είναι στους πίνακες οι διαιτητές που κόπηκαν στα σεμινάρια ή παραιτήθηκαν.  Να σημειωθεί το γεγονός ότι η  Ε.Π.Σ. Καβάλας, όπως πέρυσι έτσι και τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, θα έχει δύο διαιτητές στη Super League, έναν στην Football League και έναν στην 3η κατηγορία. Επίσης, ο Βαγγέλης Κιοτζένης πήρε μετεγγραφή για την Ξάνθη και είναι στους πίνακες της Football League.

    Όσον αφορά στους βοηθούς διαιτητές η ΕΠΣ Καβάλας έχει έναν στον πίνακα της Super League, έναν στην Β’ Εθνική και δύο στην 3η κατηγορία. Δύο νέα πρόσωπα, δίπλα στους τέσσερις παλιούς (3 στην Football League, 1 στην 3η κατηγορία) είχαμε στους πίνακες παρατηρητών της 4ης κατηγορίας, τον Απόστολο Μουμτσάκη και τον Γιάννη Κούτλα.

     

    Αναλυτικά οι παρουσίες των καβαλιωτών διαιτητών στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας μας αλλά και η εκπροσώπηση σε επίπεδο παρατηρητών διαιτησίας, έχουν ως εξής: 

     

    Διαιτητές 

    SuperLeague: Απόστολος Αμπάρκιολης, Σταύρος Μάνταλος

     

    FootballLeague: Βαγγέλης Κιοτζένης (ΕΠΣ Ξάνθης), Φώτης Τερετίδης

     

    3ης κατηγορία: Δημήτρης Κωνσταντινίδης

     

    Βοηθοί διαιτητές 

    SuperLeague: Βασίλης Καραβασίλης

     

    FootballLeague: Γιώργος Λάζαρης  

     

    3ης κατηγορία: Φώτης Καμπερίδης, Εμμανουήλ Μηναδάκης

     

    Παρατηρητές 

    FootballLeague: Βασίλης Κυριακούδης, Δημήτρης Κωνσταντάρας, Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης

    3η κατηγορία: Ηλίας Τελίδης

    4η κατηγορία: Ιωάννης Κούτλας, Απόστολος Μουμτσάκης

     

    Comments are closed.