Bookmarks

    Η μία μεταγραφή δίνει τη σειρά της στην άλλη και μέρα με την ημέρα ενισχύεται όλο και περισσότερο το ρόστερ του Α.Ο.Κ., ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα του 1ουΟμίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Να σημειωθεί παίκτης του Α.Ο.Κ θεωρείται και ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος ο οποίος συμφώνησε σε όλα σήμερα Παρασκευή (1/8) με τους «Αργοναύτες» και θα συνεχίσει για έναν χρόνο την καριέρα του στην ομάδα της Καβάλας,

     

    Εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι τις τελευταίες δυο ημέρες έχουν αποκτηθεί 6 ποδοσφαιριστές έμπειροι οι οποίοι σίγουρα με τη δυναμική τους αλλά και με την προσωπικότητά τους μέσα στους αγωνιστικούς χώρους μπορούν να δώσουν μία δυναμική στους «Αργοναύτες».

     

    Δυναμώθηκε αρκετά το ρόστερ του Α.Ο.Κ.

     

    Ο τελευταίος ποδοσφαιριστής ο οποίος να τονίσουμε ότι εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. πλην του Αμβρόσιου Παπαδόπουλο, είναι ο 24χρονος δεξιός μπακ Δήμος Κοσμίδης ο οποίος κατά το παρελθόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Εθνικού Γαζώρου αλλά και στο συγκρότημα του Αγροτικού Αστέρα. Από κει και πέρα στο έμψυχο δυναμικό του Α.Ο.Κ. ως γνωστών εντάχθηκε και ο έμπειρος μέσος Τριαντάφυλλος Παρμαξίδης, ο οποίος διακρίνεται για την εμπειρία του ενώ να τονίσουμε ότι επί σειρά ετών αγωνίστηκε με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Football League και στην ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Από κει και πέρα να τονίσουμε παίκτες του Α.Ο.Κ. είναι και επίσημα ο τερματοφύλακας Γιάννης Φιρινίδης καθώς και οι ποδοσφαιριστές Κώστας Διαμαντίδης και Κίμων Παπαδιώτης. Την ίδια ώρα τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. έχουν εντοπίσει και άλλους μεταγραφικούς στόχους και μεταξύ αυτών των ποδοσφαιριστών θεωρείται και ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Νίρλας. Πρόκειται για έναν παίκτη ο οποίος αγωνίζεται ως αμυντικός, φόρεσε την φανέλα του Εθνικού Γαζώρου ενώ να σημειώσουμε ότι για αρκετά χρόνια αγωνίζονταν στον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας Σερρών. Όμως το σίγουρο είναι ότι μέρα με την ημέρα οι μεταγραφολογία θα συνεχίζεται στους «Αργοναύτες» προκειμένου το συντομότερο δυνατόν να ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας. Καλά πληροφορημένες πηγές, μας αναφέρουν ότι η μεταγραφολογία στον Α.Ο.Κ. θα συνεχιστεί και την ερχόμενη εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα πλην της περίπτωσης της απόκτησης του 25χρονου αριστερού πλάγιου μπακ Στέλιου Νίρλα, στο μεταγραφικό «στόχαστρο» του Α.Ο.Κ., βρίσκονται δυο ξένοι ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για έναν επιθετικό και για έναν ξένο ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει σε μέγιστο βαθμό την μεσαία γραμμή της Καβάλας. Από την πλευρά του μάλιστα ο Τεχνικός Διευθυντής του Α.Ο.Κ. Στέλιος Κατρακυλάκης έχει εντοπίσει τους στόχους, οι προσεγγίσεις έχουν γίνει και τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν ορατά, στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται.

     

    Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία

     

    Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα Παρασκευή (1/8) το πρόγραμμα της προετοιμασίας του Α.Ο.Κ., με το μεγαλύτερο βάρος από πλευράς του προπονητή Γιάννη Ισπυρλίδη να πέφτει σε θέματα τακτικής και στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Μάλιστα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι μέρα με την ημέρα στον Α.Ο.Κ., ανεβάζουν όλο και περισσότερο ρυθμούς. Το ευχάριστο πάντως είναι το ότι στην μέχρι τώρα προετοιμασία των «Αργοναυτών» που κυλάει ομαλότατα, δεν έχουν παρατηρηθεί προβλήματα και το γεγονός αυτό διευκολύνει σε μέγιστο βαθμό τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας προκειμένου να κάνουν τη δουλειά τους όσο καλύτερα γίνεται.

     

    Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας εισιτηρίων

     

    Βέβαια εκείνο το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το γεγονός ότι το ενδιαφέρον στους «Αργοναύτες» δεν είναι στραμμένο μόνο στο αγωνιστικό μέρος. Η διάθεση των διαρκείας εισιτηρίων συνεχίζεται με κανονικούς ρυθμούς και ήδη τα μέχρι τώρα μηνύματα κρίνονται πέρα για πέρα αισιόδοξα. Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε το γεγονός ότι εισιτήρια διαρκείας, διατίθενται καθημερινά και από τα γραφεία του Κεντρικού Συνδέσμου Φιλάθλων του Α.Ο.Κ. «Γαλάζιοι Αργοναύτες». Τέλος σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε το γεγονός ότι οι προσεγγίσεις των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών σε επαγγελματίες αλλά και επιχειρηματίες συνεχίζονται και μέχρι τώρα μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί η ανταπόκριση που υπάρχει.

    4 Responses to “Παίκτης του Α.Ο.Κ και ο Αμβρόσιος Παπαδόπουλος ο οποίος συμφώνησε σήμερα Παρασκευή (1/8) με τους «Αργοναύτες» – Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται καθημερινά η προετοιμασία των «Αργοναυτών» που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον 25χρονο αριστερό μπακ Στέλιο Νίρλα”