Bookmarks

    Όταν  πριν από έναν χρόνο ο τότε Πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας Αντώνης Πρασίνης, ενίσχυε το έμψυχο δυναμικό της, αποκτώντας τον επιθετικό Κώστα Άγγο κάποιοι έλεγαν ότι ο ίδιος «γκρέμιζε τα τείχη» με την απόκτηση του συγκεκριμένου παίκτη. Σήμερα ο νέος Πρόεδρος της ΑΕΚ Καβάλας Σταμάτης Τσάμαρης, φαίνεται ότι είναι διατεθημένος όχι μόνο να «γκρεμίσει τα τείχη» αλλά τις … Καμάρες της Καβάλας, αφού σε συνεννόηση με το υπόλοιπο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας έπεισαν να συνεχίσει τη καριέρα του στο καβαλιώτικο σύλλογο, ο ποδοσφαιριστής Στέλιος Ντελμεκούρας ο οποίος πέρασε και από τον Παναθηναϊκό.

     

    Το σίγουρο είναι ότι η απόκτηση του Στέλιου Ντελμεκούρα στην ΑΕΚ Καβάλας αναμένεται να γίνει πρωτοσέλιδο αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία ο οποίος θα αναβαθμίσει το καβαλιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δίνοντας του ένα διαφορετικό «χρώμα». Μάλιστα η Διοίκηση της ΑΕΚ Καβάλας εξέδωσε και σχετικό δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

     

    Δελτίο τύπου

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας κάνει γνωστά τα εξής:

    – «Ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας και την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστο Ντελμεκούρα. Ενός ποδοσφαιριστή ο οποίος, διέπρεψε στα «σαλόνια» του Ελληνικού ποδοσφαίρου της χώρας μας με αποκορύφωμα τη συμμετοχή του στον Παναθηναϊκό και αν μη τι άλλο η ένταξή του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας θα αποτελεί ιδιαίτερα μεγάλη τιμή. Η μετακίνηση του Χρήστου Ντελμεκούρα στην ΑΕΚ Καβάλας, μας κάνει ακόμη πιο δυνατούς, αφού πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία, όχι μόνο του καβαλιώτικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου αλλά γενικότερα μία πραγματική ανάδειξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου ολόκληρης της χώρας μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η πολύτιμη εμπειρία του σε σχέση με την εμπειρία που διαθέτουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ Καβάλας, θα αποτελέσουν τον «φάρο» για όλους τους νέους αθλητές που αγωνίζονται σήμερα στο αντρικό τμήμα της ομάδας μας καθώς και για δεκάδες ταλέντα τα οποία ακολουθούν και συμμετέχουν σε όλα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ Καβάλας δημόσια θεωρεί υποχρέωσή του να τον ευχαριστήσει για την συνειδητή επιλογή του να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Σύλλογό μας του οποίου οι ιδέες, η φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο αλλά και γενικότερα οι σκέψεις και οι προβληματισμοί, ταυτίζονται πλήρως με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον αθλητή, κυρίως δε άνθρωπο που λέγεται Χρήστος Ντελμεκούρας.

     

    Το who is who του Χρήστου Ντελμεκούρα

    Ο Χρήστος Ντελμεκούρας γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1980 και «ανδρώθηκε» ποδοσφαιρικά στις περίφημες Ακαδημίες του Παναθηναϊκού στην Παιανία. Μάλιστα επί ενάμιση χρόνο αποτελούσε μέλος της πρώτης ομάδας των «πρασίνων» έχοντας συμπαίκτες όπως ο Κριστόφ Βαζέχα, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, Άγγελος Μπασινάς, Τάκης Φύσσας, Γιώργος Καραγκούνης κ.ά. με προπονητή τον Άγγελο Αναστασιάδη. Όταν έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Ντελμεκούρας, μεταγράφηκε σε ομάδες Β’ και Γ’ Εθνική σε Πανελευσινιακό, Βύζαντα Μεγάρων, Καστοριά, Αχαϊκή, ΠΑΟ Βάρδας, Εορδαϊκό, Νίκη Βόλου. Γενικότερα εκείνο το οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε είναι το γεγονός ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος στην κυριολεξία «έφαγε με το κουτάλι» όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της χώρας μας γεγονός το οποίο τον κατατάσσει στις κορυφαίες μορφές του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

    3 Responses to “Ο Αντώνης Πρασίνης όταν έφερνε στην ΑΕΚ Καβάλας τον Κώστα Άγγο «γκρέμιζε τα τείχη» και σήμερα ο Πρόεδρός της, Σταμάτης Τσάμαρης που συμφώνησε με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού Χρήστο Ντελμεκούρα «γκρεμίζει τις Καμάρες» της Καβάλας”