Bookmarks

    Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος κέρδισε αρχικά την ομάδα Κ20 της Skoda Ξάνθης κα μετά τον Α.Ο. Καβάλας στο τουρνουά φιλικών αγώνων που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (23/8) στο δημοτικό στάδιο Ελευθερούπολης και πήρε την πρωτιά. Στην 3η θέση βρέθηκε ο «οικοδεσπότης» και διοργανωτής του τουρνουά ποδοσφαίρου. Ορφέας που κέρδισε με σκορ (2-0) στον μικρό τελικό την ομάδα νέων της Ξάνθης. 

     

    Το κλίμα ωστόσο στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου της Ελευθερούπολης δεν ήταν και το πλέον ιδανικό καθώς σημειώθηκαν αρκετά παρατράγουδα στην διάρκεια του τελικού. Πιο συγκεκριμένα 10 περίπου λεπτά πριν την λήξη του αγώνα, ο Σπυρίδης από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και ο Γαβριηλίδης από την Καβάλα διαπληκτίστηκαν στον χώρο του κέντρου μετά από ένα δυνατό μαρκάρισμα, με την ένταση να μεταφέρεται τόσο στους πάγκους των 2 ομάδων με τον πρόεδρο της ομάδας του Κοκκινοχώματος Τούλη Τσίλογλου να επιτίθεται φραστικά στον προπονητή τερματοφυλάκων της Καβάλας Κώστα Τσανάκαλη, όσο και στις κερκίδες με τους φιλάθλους των δύο ομάδων να λογομαχούν έντονα. Τα πνεύματα πάντως ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, ωστόσο η εικόνα των όσων δυσάρεστων συνέβησαν σαφώς και δεν τιμάει κανέναν.

     

    Βυζάντιο K.-Κ20 Skoda Ξάνθης: 2-0

    Στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης με εύστοχο πέναλτι του Μουρατίδη έγινε το (1-0) για την ομάδα του Κοκκινοχώματος. Στο 26 ο Μουρατίδης έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας για το (2-0) που έδωσε και τη πρόκριση στον τελικό του τουρνουά.

     

    Ορφέας- ΑΟ Καβάλας: 0-1

    Ο Α.Ο. Καβάλας προκρίθηκε στον τελικό του τουρνουά με σκορ (0-1), με γκολ που σημείωσε μετά από ατομική προσπάθεια ο Μπρατσιάνι. Να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα του αγώνα ο Πόποβιτς έχασε πέναλτι στέλνοντας την μπάλα άουτ.

     

    Μικρός τελικός

    Ορφέας –Κ20 Skoda Ξάνθης: 2-0

    Στον μικρό τελικό της διοργάνωσης, ο Ορφέας είχε πρωταγωνιστή τον Πασχαλίδη. Ο νεαρός άσος πέτυχε δύο γκολ, ένα στο 10ο λεπτό και ένα στο 42, δίνοντας την 3η θέση στην ομάδα του.

     

    Τελικός

    Βυζάντιο Κ.-Α.Ο. Καβάλας: 1-0

    Το Βυζάντιο πήρε τη νίκη στον τελικό με τον ΑΟ Καβάλας με κεφαλιά του Μακρόπουλου στο 40ο λεπτό, μετά από σέντρα του Βλάχου. Στο 44 προσπάθεια του Βλάχου στο δοκάρι.

     

    Τα αποτελέσματα του τουρνουά

    1οι αγώνες

    Βυζάντιο Κ. – Κ20 Skoda Ξάνθης 2-0

    Ορφέας Ελευθερούπολης- Α.Ο. Καβάλας 0-1

     

    Μικρός τελικός

    Ορφέας Ελευθερούπολης- Κ20 Skoda Ξάνθης 2-0

     

    Τελικός

    Βυζάντιο Κ.- Α.Ο. Καβάλας 1-0

     

    5 Responses to “Το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος κατέκτησε το τουρνουά της Ελευθερούπολης νικώντας στον τελικό τον Α.Ο.Κ. (1-0) που επισκιάστηκε από επεισόδια και κλίμα τεταμένο”