Bookmarks

    Την ερχόμενη Δευτέρα 25 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Γ.Σ. Ελευθερούπολης. Η πρώτη συνάντηση του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Τσολάκη με τους παίκτες του για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο που χρησιμοποιεί ως έδρα η ομάδα της Ελευθερούπολης και για το οποίο, όπως τα περισσότερα στην Ελλάδα, χρειάζεται να τακτοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες ώστε να πάρει την πολυπόθητη άδεια λειτουργίας.

     

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης επιχειρεί φέτος ένα νέο ξεκίνημα με στόχο μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα μπάσκετ που θα λάβει μέρος. Μετά τη συμμετοχή του στη Β’ Εθνική κατηγορία, στην οποία πάλεψε με γενναιότητα αλλά δεν μπόρεσε να κρατηθεί, επέστρεψε στη Γ’ Εθνική που αγωνίζονταν από το 2006 έως το 2013, για την 9η συνεχόμενη περίοδο του σε Εθνική κατηγορία. Πραγματικά εντυπωσιακό επίτευγμα για ένα σύλλογο που εδρεύει σε πόλη των 5-6 χιλιάδων κατοίκων. Με τη γνώση των περασμένων ετών, με υλικό που θα είναι ένα κράμα νιάτων κι εμπειρίας και με προπονητή που έδωσε καλά δείγματα γραφής –ήρθε στο μέσο της περασμένης περιόδου- θα προσπαθήσει για το καλύτερο σ’ ένα «οικείο» πρωτάθλημα. Φέτος το καλοκαίρι και αυτό είναι ένα βασικό ζήτημα που αφορά την πλειοψηφία των συλλόγων, οι μετεγγραφές και ο σχηματισμός του ρόστερ δεν ήταν τίποτε μπροστά στο «βουνό» της άδειας λειτουργίας του γηπέδου. Την ίδια ώνα να σημειώσουμε ότι οι διοικούντας του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης προσπαθούν με κάθε τρόπο να την εξασφαλίσουν για το κλειστό της Ελευθερούπολης, κάτι που προϋποθέτει έργα βελτίωσης, αλλά από τη μια η αδράνεια του Δήμου Παγγαίου κι από την άλλη διάφορα θέματα νομικής φύσεως, εμποδίζουν το έργο τους.

     

    4 Responses to “Την ερχόμενη Δευτέρα 25 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Γ.Σ. Ελευθερούπολης”