Bookmarks

     

    Σε αγωνιστικό επίπεδο σε εξέλιξη είναι η προετοιμασία της Καβάλας και την Τετάρτη (20/8) στις 6:30 το απόγευμα η ομάδα του Γιάννη Ισπυρλίδη θα δώσει ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι. Αυτήν την φορά στην Πέρνη με αντίπαλο τον τοπικό Κεραυνό.

     

    Την ίδια ώρα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου της Ξάνθης φέρνουν 20χρονο τον Ιάσωνα Παπαδημητρίου, πρώτο σκόρερ της Κ-20 της Scoda Ξάνθη την περίοδο 2012-13 στον Α.Ο.Κ. Πιο συγκεκριμένα σημειώνεται ότι ον Στέλιο Νάκα που αγωνίζεται πλέον ως δανεικός στον Ηρακλή Ψαχνών, άλλοι 2 νεαροί παίκτες της Ξάνθης θα συνεχίσουν ως δανεικοί. Ο λόγος για τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό Κώστα Τσαμούρη, διεθνή με την Εθνική Νέων που οδεύει προς τον ΠΑΣ Λαμία στη Football League και τον επίσης 20χρονο Ιάσωνα Παπαδημητρίου, πρώτο σκόρερ της Κ-20 τη σεζόν 2012-13 με 33 γκολ που θα συνεχίσει στη γειτονική Καβάλα στη Football League 2. Οι δύο ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές με τις εμπειρίες που θα αποκομίσουν και τον ανάλογο αγωνιστικό ρυθμό αναμένεται να επιστρέψουν το καλοκαίρι του 2015 στην Ξάνθη για να διεκδικήσουν πολλά πράγματα, καθώς αποτελούν κεφάλαιο για την Ξανθιώτικη ΠΑΕ.

    3 Responses to “Δημοσιεύματα στην Ξάνθη φέρνουν τον 20χρονο επιθετικό Ιάσωνα Παπαδημητρίου πρώτο σκόρερ της Κ-20 της Scoda Ξάνθη τη σαιζόν 2012-13 στον Α.Ο.Κ. – Την Τετάρτη (20/8) στις 6:30 το απόγευμα το φιλικό στην Πέρνη”