Bookmarks

    Για όλους και για όλα μίλησε στο www.kavalagoal.gr ο μέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Χαράλαμπος Κουφατζής αναφερόμενος στη νέα προσπάθεια που βρίσκεται σε εξέλιξη στον Α.Ο.Κ.. Ο Χαράλαμπος Κουφατζής μίλησε με τα πλέον κολακευτικά λόγια για την προσπάθεια των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Α.Ο.Κ. και τη στήριξη της Διοίκησης του Ερασιτέχνη στην από κοινού πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε,,

     

    Υπογράμμισε παράλληλα ότι πρόθεση των μετόχων της ΠΑΕ Καβάλα είναι η εκκαθάριση να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2015 και πριν τελειώσει το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στο οποίο θα αγωνιστεί ο Α.Ο.Κ. ενώ παράλληλα κάλεσε τους καβαλιώτες φιλάθλους να δείξουν εκείνη τη δυναμική που απαιτείται προκειμένου ο Α.Ο.Κ. να πετύχει στο στόχο που έχει βάλει και αυτός είναι η άνοδος στη Football League.

     

    Η συνέντευξη του Χαράλαμπου Κουφατζή στο www.kavalagoal.gr

     

    Χαρακτηριστικά ο διάλογος τον οποίο είχαμε με τον μέτοχο της ΠΑΕ Καβάλα Χαράλαμπο Κουφατζή είναι ο εξής:

     

    – κ. Κουφατζή θα θέλαμε το σχόλιό σας για την πρωτοβουλία την οποία ανέπτυξαν οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Κ. και με την στήριξη του Ερασιτέχνη έχουν αναλάβει και τρέχουν ήδη την ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

    – «Δεν χωράει αμφιβολία ότι η πρωτοβουλία των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Καβάλας δεν χαρακτηρίζεται μόνο ως αξιέπαινη αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι δόθηκε από τους ίδιους λύση σε μια χρονική περίοδο όπου ο Α.Ο.Κ. αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα. Η έλλειψη επενδυτών και γενικότερα η αδιαφορία που υπήρξε μέσα στο καλοκαίρι που διανύουμε από καβαλιώτες για να ασχοληθούν με την ομάδα, είχαν φέρει τον Α.Ο.Κ. στο αδιέξοδο. Ωστόσο οι Παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας μπήκαν μπροστάρηδες με την κίνηση που δημιούργησαν και έχοντας τη στήριξη του Ερασιτέχνη ανέλαβαν τις τύχες της ομάδας. Γενικά θεωρώ ότι αυτό το οποίο καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες με τις πρωτοβουλίες που έχουν αναπτύξει οι Παλαίμαχοι είναι κάτι πρωτόγνωρο ακόμη και σε Πανελλήνιο επίπεδο. Προσπαθούν με την κίνησή τους να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την αναγέννηση της ομάδας και είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρουν. Είναι συγκινητικό πάρα πολύ να βλέπεις Παλαίμαχους παίκτες σαν μία γροθιά να δείχνουν αποφασισμένοι για όλα. Προσωπικά θέλω να τους συγχαρώ γιατί στην περίπτωση που δεν ήταν αυτοί δεν γνωρίζουμε ποια θα ήταν η τύχη του Α.Ο.Κ. σήμερα».

     

    – Πιστεύεται δηλαδή κ. Κουφατζή ότι μπορεί να πετύχει στο στόχο της η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο.Κ.;

    – «Ναι … ναι. Πιστεύω ακράδαντα ότι οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές μαζί με τον Ερασιτέχνη μπορούν και πρέπει να τα καταφέρουν. Έχουν δείξει μέχρι σήμερα μια αξιέπαινη αρετή και τόλμη, έχουν καταβάλλει έναν αγώνα τεράστιο, έχει «χτιστεί» μία ομάδα από το μηδέν και για να γίνουν όλα αυτά και μάλιστα μέσα σε ένα χρονικό διάστημα τόσο μικρό γενική διαπίστωση όλων είναι ότι υπάρχει κατάθεση ψυχής. Βέβαια εκείνο το οποίο θέλω να επισημάνω είναι το γεγονός ότι για να γίνει πράξη ο στόχος της ανόδου και για να επιβραβευτούν οι προσπάθειες που έχουν καταβληθεί, θα πρέπει οι καβαλιώτες φίλαθλοι μαζικά να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια. Ο καθένας μεμονωμένα αλλά και όλοι μαζί οι καβαλιώτες φίλαθλοι συλλογικά, θα πρέπει να ανταποκριθούν στο γενικό κάλεσμα που υπάρχει και με όλες τους τις δυνάμεις να στηρίξουν το νέο ξεκίνημα που επιχειρείται στον Α.Ο.Κ.. Η ιστορία της ομάδας είναι τεράστια και σήμερα που το καραβάκι αναζητεί ήρεμα νερά όλοι οι καβαλιώτες, μαζικά θα πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια ώστε ο Α.Ο.Κ. στο τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου να πανηγυρίσει την άνοδό του στην Football League».

     

    – κ. Κουφατζή ως μέτοχος της ομάδας θέλουμε να μας πείτε πως πάει η εκκαθάριση της ΠΑΕ και πότε σύμφωνα με τις γνώσεις σας αυτή αναμένεται να ολοκληρωθεί;

    – «Θεωρώ ότι το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ Καβάλα που βρίσκεται σε εξέλιξη θα πρέπει να ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η εκκαθάριση βρίσκεται σε εξέλιξη και σύμφωνα με τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι σήμερα, εκτίμησή μου είναι ότι πολύ πιο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο οποίο τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θα αγωνίζεται ο Α.Ο.Κ., αυτή θα ολοκληρωθεί. Θεωρώ δε ότι αυτή είναι και η επιθυμία όλων των μετόχων, αυτή είναι και η προσωπική μου επιθυμία και αυτό θα πρέπει να γίνει για το καλό του Α.Ο.Κ.».

    3 Responses to “Ο μέτοχος της ΠΑΕ Καβάλα Χαράλαμπος Κουφατζής στο www.kavalagoal.gr: «Όλοι οι καβαλιώτες θα πρέπει να στηρίξουν την προσπάθεια των Παλαιμάχων και του Ερασιτέχνη. Μέχρι τώρα έχει γίνει κατάθεση ψυχής και αυτό δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο» – «Η εκκαθάριση στη ΠΑΕ Καβάλα θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί πριν τελειώσει το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής»”