Bookmarks

    Τα πρώτα συμπεράσματά του για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι νεαροί κυρίως παίκτες της Καβάλας, στην παρούσα χρονική περίοδο, έβγαλε σήμερα Τετάρτη (13/8) ο προπονητής των «Αργοναυτών» Γιάννης Ισπυρλίδης κατά τη διάρκεια του φιλικού που πραγματοποιήθηκε στο «Βερούλειο» στάδιο με αντίπαλο τον Ηρακλή Καβάλας.

     

    Να σημειώσουμε ότι κατά τη διάρκεια του φιλικού η τεχνική ηγεσία του Α.Ο.Κ. έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους νεαρούς παίκτες οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, προφύλαξε όλους οι οποίοι θεωρούνται βασικοί και κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με τον Ηρακλή Καβάλας, ο Γιάννης Ισπυρλίδης σχημάτισε την πρώτη του εικόνα. Να σημειώσουμε το γεγονός ότι στο συγκεκριμένο φιλικό σε καμία περίπτωση τα πρώτα συμπεράσματα που έβγαλαν, τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας της Καβάλας δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ασφαλή και αυτό γιατί αφενός η ομάδα του Ηρακλή Καβάλας είναι μια ομάδα η οποία αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία, αφετέρου δε η προετοιμασία της Καβάλας βρίσκεται ακόμη στην αρχή και μέσα από τα δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν ο Γιάννης Ισπυρλίδης και τα υπόλοιπα μέλη της τεχνικής ηγεσίας του Α.Ο.Κ. θα έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν ακόμη πιο χρήσιμα συμπεράσματα τα οποία θα τους βοηθήσουν, στο μοντάρισμα της ομάδας, ενόψει των υποχρεώσεων για το νέο πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Να σημειώσουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα ( 1-1) περνάει σε δεύτερη μοίρα αφού ουσιαστικά τα «αποκαλυπτήρια» της ομάδας του Γιάννη Ισπυρλίδη, θα γίνουν στο φιλικό παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (17/8) στις 8 και μισή το βράδυ υπό το φως των προβολέων με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη». Ο Α.Ο.Κ. προηγήθηκε στο σκορ στο 35’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του Αλεξανδρίδη (0-1) και στο 74’ ήρθε η ισοφάριση για τον Ηρακλή με το κοντινό πλασέ του Αχιλλέα Αντωνιάδη για να γράψει το τελικό σκορ (1-1).

     

    Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

    Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης Κουρκούμπας με βοηθούς του τους κ.κ. Μουμτάκης-Χαραλαμπίδης. Μπροστά τους οι δύο αντίπαλες ομάδες αγωνίστηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις.

     

    Ηρακλής Καβάλας: (Κώστας Βακιρτζής) Γεωργόπουλος, Δελημπάσης, Ρουμελιώτης, Κωνσταντίνι, Γ. Γκέκας, Φαρσάκογλου, Στ. Αγγελίδης, Ζαροδήμος, Αρακελιάν, Μοσχοφίσης, Σάσσος.

    Έπαιξαν και οι: Ευστρατίου, Καλούδης, Βακιρτζής, Ποτηρένιας, Γ. Αγγελίδης, Αχ. Αντωνιάδης, Αλ. Αντωνιάδης, Κοσίδης, Μπαρέτας, Α. Γκέκας, Παπαζούδης.

     

    Α.Ο.Κ.: (Γιάννης Ισπυρλίδης): Γαβριήλ, Δεληγιάννης, Κυγάης, Μπατάνης, Φουλκάν, Καρακείσογλου, Σέρκουκης, Μπλιός, Καραπατσιάς, Αλεξανδρίδης, Χρυσαλίδης.

    Έπαιξαν και οι: Αδαμαντίου, Ματσιώρης, Ντάμαρλος.

    One Response to “Οι νεαροί του Α.Ο.Κ. σήμερα Τετάρτη (13/8) σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο «Βερούλειο» αναδείχθηκαν ισόπαλοι με τον Ηρακλή Καβάλας με σκορ (1-1)”