Bookmarks

    Ο Άρης Ακροποτάμου μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε, επιβλήθηκε με σκορ (0-8) της Δόξας Αμυγδαλεώνα στο φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (30/8). Οι διαφορά δυναμικότητας ήταν αισθητή, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και από το τελικό αποτέλεσμα.

     

    Το ημίχρονο έληξε με σκορ (0-4). Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Μονιός, δύο ο Σακκόπουλος, ένα ο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής Σ. Θεοδωρίδης ενώ ένα ήταν αυτογκόλ. Σε όλα τα παραπάνω να τονίσουμε ότι η ομάδα του Άρη Ακορποτάμου υποδέχεται σύμφωνα την Τετάρτη (3/9), στις 6μ.μ., τον Αγροτικό Αστέρα και ακολουθεί τη Κυριακή (7/9), στις 6μ.μ., το φιλικό-ντέρμπι με το Βυζάντιο στο Κοκκινόχωμα.

     

    Συμφώνησαν Μουρατίδης, Σκονίδης

    Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές ενέταξε στο δυναμικό του ο Άρης Ακροποτάμου. Πιο συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η μετεγγραφή του 33χρονου μέσου Μπάμπη Μουρατίδη με πολυετή θητεία σε εθνικές κατηγορίες. Από τον Ιανουάριο του 2014 αγωνίστηκε στον Κεραυνό Πέρνης στη League ΕΠΣ Καβάλας, πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου και συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου της Ε.Π.Ο.. Παράλληλα, αλλάζει φανέλα και ο Δημήτρης Σκονίδης. Πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αλλά πλέον θα ενισχύσει την προσπάθεια του Άρη. Είναι γεννημένος το 1990 και αγωνίζεται ως μέσος. Ξεκίνησε από τον Κεραυνό Κρηνίδων με την φανέλα του οποίου έπαιξε ως βασικός από μικρή ηλικία. Επίσης, ο Σωτήρης Θεοδωρίδης δοκιμάζεται στον Ακροπόταμο και ίσως υπάρξει ευχάριστη εξέλιξη. Ο 21χρονος επιθετικός αγωνιζόταν στον ΑΟΚ. Στον αντίποδα δεν ολοκληρώθηκε τελικά η μετεγγραφή του νεαρού τερματοφύλακα, Τεφτερίδη που όλα δείχνουν ότι θα βοηθήσει την προσπάθεια του Βύρωνα Καβάλας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Ε.Π.Σ. Καβάλας.

     

    4 Responses to “Ο Άρης Ακροποτάμου μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση που πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου (30/8) επιβλήθηκε με σκορ (0-8) της Δόξας Αμυγδαλεώνα”